Blog

İzmir Altın Fiyatları
İzmir Altın Fiyatları
Piyasalardaki hızlı dalgalanmalar ve kişiler tarafından beklenmedik gelişmeler ellerindeki nakdin döviz ya da altına dönüştürülmesine teşvik edebiliyor. Kişilerin altın alımıyla kendini güvende hissetmesi de bunun bir göstergesi olarak düşünülebilir.
Erkek Kolye Modelleri
Erkek Kolye Modelleri
Türk kültürünün geçmişini incelediğimizde erkek kolyeleriyle sıklıkla karşılaşıyoruz. Osmanlı Devleti’ nin hüküm sürdüğü tarihlerde hükümdarlar en çok da aksesuarlarıyla anılıyor.
Baş Harfli Bileklikler
Baş Harfli Bileklikler
Aksesuarlar gün geçtikçe çeşitlenerek artmaya devam ediyor. Önceleri kolyeler, yüzükler, bileklikler tek düze üretilirken artık kendi içlerinde de oldukça fazla kullanım alanına hitap eden modelleri mevcut.
Baget Yüzükler
Baget Yüzükler
Bir tektaş seçimi yapacak olanlar bu yazımızda toplansın! Sevgilinizin zevkleri, giyim tarzı ve karakteriyle belirleyeceğimiz tektaş yüzük modeli ile ilgili tüm detaylar bu yazımızda olacak.
Baget Tamtur Yüzükler
Baget Tamtur Yüzükler
Çoğu tektaş sahibi kadının her zaman satın almak istediği bir yüzük modeli varsa o da şüphesiz ki baget tamtur yüzük modelidir. Bu model zarafeti ve ışıltısıyla tüm gözleri üzerine çekmeyi başarır.
Ata Altın Fiyatları
Ata Altın Fiyatları
Altın fiyatlarını etkileyen en önemli etken satın alınan altının sahip olduğu gramajdır. Bunun dışında eğer altın yatırım amaçlı alınıyorsa seçenekler gram, çeyrek, yarım, tam altındır. Ata altın da bunlar gibi yatırım amaçlı olarak tercih edilmektedir.
Altın Tektaş Yüzük Fiyatları
Altın Tektaş Yüzük Fiyatları
Evlilik teklifi öncesinde erkekleri şüphesiz ki en çok düşündüren teklifin yapılacağı mekan ve en önemlisi de yüzük seçimi. Evlilik teklifi için ayrılan bütçe ise erkekleri yönlendirebiliyor.
Altın Küpeler
Altın Küpeler
Son dönemde en çok kullanılan aksesuarların başında şüphesiz ki altın küpe modelleri yer alıyor. Altın küpeler her tarza uyum sağlayan eşsiz aksesuarlar grubunda… Kulaktaki delim noktaları o kadar çeşitledi ki zaten küpelerin ön plana çıkmaması beklenemezdi.
Altın Kolye Modelleri
Altın Kolye Modelleri
Çocukken aldığınız ilk değerli hediye neydi? Onu ne kadar da sevmiştiniz hatırlıyorsunuz değil mi? Çoğu kız çocuğu için bu değerli hediye genellikle özel günlerde anne babalar tarafından alınan zarif bir kolye oluyor.
14 Ayar Altın Kelepçe Bilezik Modelleri
14 Ayar Altın Kelepçe Bilezik Modelleri
Altın bir bilezik almak istediğinizde siz nelere dikkat ediyorsunuz? Kullanılan taşlar, bu taşların değeri, bilezikte kullanılan altın rengi, çağa uygun biçimde pastel renklere yer verilip verilmediği, sağlam oluşu ya da bileziğin gramajı… Altın bir bilezik satın almak istediğimizde kadınların satın alımını etkileyen birçok faktör bulunuyor.
Abidin