tektaş - Blog

Tektaş Modelleri
Tektaş Modelleri
Kadınlar üzerinde yapılan bir akademik makaleye göre evlilik sürecinde adım olan tektaş ve alyanslar hakkındaki kadınların tutum ve davranışları incelenmiştir.
Pırlanta Tektaşlar
Pırlanta Tektaşlar
Kadınlar için büyük öneme sahip pırlanta tektaşlar, hayattaki yeni bir dönemi değişim ve dönüşümü temsil ediyor. Kadınların tektaş yüzüklere anlam yüklemelerinin en önemli sebebi de bu diyebiliriz.
Altın Tektaş Yüzük Fiyatları
Altın Tektaş Yüzük Fiyatları
Evlilik teklifi öncesinde erkekleri şüphesiz ki en çok düşündüren teklifin yapılacağı mekan ve en önemlisi de yüzük seçimi. Evlilik teklifi için ayrılan bütçe ise erkekleri yönlendirebiliyor.
Tektaş Pırlanta Yüzükler
Tektaş Pırlanta Yüzükler
Tektaş pırlanta yüzükler alıcı önüne sunulmadan önce bütçe doğrultusunda daha uygun seçenekler göz önüne serilebilmektedir. Abidin Kuyumculuk mağazalarında her bütçe ve zevke yönelik bulabileceğiniz tektaş modelleri yer almaktadır. Markanın İzmir’ deki şubelerinde tektaş yüzük modellerinin hemen her çeşidi yer alır.
Abidin Kuyumculuk Tektaş Yüzükler
Abidin Kuyumculuk Tektaş Yüzükler
Popülerliğini asla kaybetmeyen ve günden güne yeni modelleri ile müşterilerin beğenisine sunulan tektaş yüzükler, kadınların ve çiftlerin ayrılmaz parçalarından bir tanesidir.
Abidin