kolyemodelleri - Blog

 Kolyeler
Kolyeler
Kilit kolyeler, kuyumcu markalarının her yıl bir yenisini üreterek vitrinlerinde sergilediği, belirli bir kesimin yoğun ilgisini gören tasarımlardır. Bu kolyeler, gerek tasarımları gerekse de tasarımlar üzerinde kullanılan işlemeler veya renklerle muhteşem bir görünümün ortaya çıkmasına olanak tanır.
Pırlanta Kolyeler
Pırlanta Kolyeler
Kadınların kuyumculardan yaptıkları alışveriş incelendiğinde en çok tercih edilen mücevherlerin bileklikler ve hemen ardından kolyeler olduğu görünüyor. Kadınlar aslında günlük hayatta sürekli olarak kullanabileceği aksesuarları seçerken bu takıların onları işleri, günlük hayat tempoları esnasında hareketlerini kısıtlamayacak tasarımlar olmasına dikkat ediyor.
Cetaş Kolyeler
Cetaş Kolyeler
Bugün birçok yerde ve farklı çeşitlerde satışa sunulan kolyeler mevcut ve bunlar şüphesiz ki kadınların zevklerine göre tercih ediliyor. Tercihlerin temelinde kişisel zevkler yatarken giyim stilinin de aksesuar seçimlerinde etkisi büyük elbette.
Erkek Kolye Modelleri
Erkek Kolye Modelleri
Türk kültürünün geçmişini incelediğimizde erkek kolyeleriyle sıklıkla karşılaşıyoruz. Osmanlı Devleti’ nin hüküm sürdüğü tarihlerde hükümdarlar en çok da aksesuarlarıyla anılıyor.
Abidin