Blog

Erkek Altın Bileklik
Erkek Altın Bileklik
Erkek altın bileklik modelleri hem bölgesel faktörler hem de kişisel özellikler doğrultusunda satın alınmaktadır. Her erkek aynı altın bileklik modelini kullanmayacağı gibi her bileklik de tüm erkeklerin kullanımına uygun olarak üretilmemektedir.
Harfli Altın Bileklik
Harfli Altın Bileklik
Altın bileklik modelleri, üretim şekli, hangi amaca hizmet ettiği, hızla değişen ve gelişen moda akımlarına göre şekillenmektedir. Tasarımcıların tüm kriterlerden bağımsız olarak tasarladıkları bileklik modelleri de takıları bu üretim yönlerinden çıkararak daha özgün modellere imza atmalarını sağlamaktadır.
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta yüzükler, tasarımları, kullanılan pırlanta taşının sahip olduğu değer, parlaklığı, karatına göre değerlendirilerek fiyatlandırılmaktadır. İzmir kuyumcu markalarının ürettiği pırlanta yüzükleri satın alacak kişiler ise daha çok pırlanta üretimi yapan yerlerden alışveriş etmeyi tercih etmektedir.
Evlilik Teklifi Yüzükleri
Evlilik Teklifi Yüzükleri
Evlilik teklifi yüzükleri kişisel zevkler, marka, pırtlanta taşının karat ve fiyat performansına göre satın alınmaktadır.
Altın Yüzük Modelleri
Altın Yüzük Modelleri
Altın yüzük modelleri, altın severlerin en çok ilgisini çeken ve dolayısıyla kuyumcu markalarının en çok üzerinde çalıştığı tasarımların başında gelmektedir. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından yüzüklere karşı gösterilen bu yoğun ilgi, kuyumcu markasına duyulan güvene göre değişiklik göstermektedir.
Pırlanta Kolyeler
Pırlanta Kolyeler
Pırlanta kolyeler, renkleri, boyutları, tüm gerdanı kaplayıp kaplamadığı, kullanılan pırlanta taşın kalite değerinden cinsi, pırlantanın kaç karat olduğu gibi faktörlere dayandırılarak farklılık göstermektedir. Pırlanta tasarımcıları önce kağıtlar üzerinde tasarladıkları pırlanta kolyeleri ardından ya kendileri üretmekte ya da tasarımını üretmesi için zanaatkara teslim etmektedir.
Abidin Kuyumculuk Konak Mağazası
Abidin Kuyumculuk Konak Mağazası
Abidin Kuyumculuk, mağazalarında altın üzerine çalıştığı mücevherlerinin satışını yaparken bir yandan da Jest Diamond markasının pırlanta mücevherlerini müşterilerine sunmaktadır.
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta yüzükler her kadının hayallerini süsleyen eşsiz mücevherlerdir. Geçen zamanla birlikte giderek çeşitlenen yüzük modelleri, ünlü mücevher tasarım markaları ve kuyumcularda satışa çıkarılmaktadır.
Anneler Günü Hediyesi
Anneler Günü Hediyesi
Anneler Günü her yıl mayısın ikinci haftasına denk gelen ilk pazar gününde kutlanmaktadır. Mayısla birlikte gelen tertemiz hava yemyeşil yeryüzü ile artık doğa iyiden uyanmıştır. Kuşların adeta şarkılar söylemeye başlayıp rengarenk kelebeklerin uçuştuğu bu günlere Anneler Günü’ nün denk gelmesi de şahane.
Altın Harf Kolye
Altın Harf Kolye
Altın harf kolye modelleri birbirinden farklı modelleri, kullanılan yazı fontlarıyla kişisel zevklere göre satışa sunuluyor. Harf kolyelerde günümüze kadar en çok tercih edilenleri el yazısı şeklinde tasarlananlarıyken günümüzde daha okunaklı ve karakteristik yazı stilleriyle uyumlu bir zincirle eşleştiriliyor.
Abidin