Blog

Her Aşk Jest'i Hak Eder
Her Aşk Jest'i Hak Eder
İzmir kuyumcu markaları her özel gün için tasarımlarını giderek geliştirmeye devam ediyor. Geliştirdikleri tasarımları ise mağazalarında satışa sunuyor. Giderek çeşitlenen mücevherler ise kadınlar tarafından oldukça ilgi görüyor.
Pırlanta Sevgililer Günü Hediyesi
Pırlanta Sevgililer Günü Hediyesi
Her Sevgililer Günü öncesinde tüm çiftler için akıllardaki tek soru ‘‘Bu yıl hangi hediyeyi almalıyım?’’. Çiçekler, çıkılan yemekler ise bazılarımız için Sevgililer Günü’nün başkahramanları hatta olmazsa olmazları.
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta bileklik seçerken kullanılan pırlantaların kalitesine dikkat etmek önemlidir. Pırlanta sınıflandırmasının dört C'si (kesim, renk, berraklık ve karat ağırlığı) bir pırlanta bileziğin değerini ve güzelliğini belirlemenize yardımcı olabilir.
Baget Yüzükler
Baget Yüzükler
Bir kişinin baget yüzük almayı seçmesinin birkaç nedeni vardır. Bunun bir nedeni, baget kesiminin modası asla geçmeyen klasik ve zamansız bir seçim olmasıdır.
Jest Diamond
Jest Diamond
Elmas, saf karbondan yapılmış bir mineraldir ve var olduğu bilinen en sert doğal maddedir. Aynı zamanda güzelliği, gücü ve nadirliği ile değer verilen en popüler değerli taştır.
Altın Bileklik Fiyatları
Altın Bileklik Fiyatları
Altın bileklikler, kimi zaman ince bir zincir üzerine işlenen motiflerden kimi zaman da yan yana dizili sembollerle anlam kazandırılan aksesuarlardan biridir.
Pırlanta Küpeler
Pırlanta Küpeler
Kadınlar tarafından küpe seçimi o günün modası ve kendi kişisel zevklerine göre belirlenmektedir. Fakat siz değer verdiğiniz bir hanımefendi için bir hediye seçmek istiyorsanız bu hanımefendinin burcunu bilmek hediye seçiminiz konusunda size yol gösterici olabilir.
Piercing Modelleri
Piercing Modelleri
Piercingler bundan on yıl önceye kadar yalnızca gençlerin tercih ettiği birer aksesuar modeliydi. Gün geçtikçe piercinglere olan ilgi yetişkinler hatta 40 yaşın üzerine çıktı. Üstelik kadın ya da erkek olarak ayrım gözetmeksizin devam eden bu ilgi gün geçtikçe farklı kullanım alanlarıyla tercih edilmeye devam ediyor.
Altın Zincir Bileklik
Altın Zincir Bileklik
Her kadın altın bir mücevher kullanmayı sever. Kimisinin tercihi beyaz kimisinin sarı altın olsa da değerli bir mücevheri kullanmanın verdiği his paha biçilemez. Kişiyi hem güvende hissettiren mücevherler bir yandan da güçlü bir duruş sergilemelerini sağlamaktadır.
Abidin Kuyumculuk Mağazaları
Abidin Kuyumculuk Mağazaları
Abidin Kuyumculuk, İzmir’ de 7 şubesiyle hizmet veren bir kuyumcu markasıdır. Altın satışlarıyla birlikte, Jest Diamond markası ile mağazalarında pırlanta satışını gerçekleştirmektedir.
Abidin