jest diamond - Blog

Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta yüzükler, tasarımları, kullanılan pırlanta taşının sahip olduğu değer, parlaklığı, karatına göre değerlendirilerek fiyatlandırılmaktadır. İzmir kuyumcu markalarının ürettiği pırlanta yüzükleri satın alacak kişiler ise daha çok pırlanta üretimi yapan yerlerden alışveriş etmeyi tercih etmektedir.
Abidin Kuyumculuk Konak Mağazası
Abidin Kuyumculuk Konak Mağazası
Abidin Kuyumculuk, mağazalarında altın üzerine çalıştığı mücevherlerinin satışını yaparken bir yandan da Jest Diamond markasının pırlanta mücevherlerini müşterilerine sunmaktadır.
Tasarım Pırlanta Yüzükler
Tasarım Pırlanta Yüzükler
Jest Diamond mağazalarında satışa sunulan tüm tasarım pırlanta yüzükler, ayrı bir hayal dünyasını yansıtıyor. Bir kelimeyle anlatılamayacak eşsiz güzellikteki bu tasarım pırlanta yüzükler kendine has zevklere sahip olan hanımefendiler tarafından tercih ediliyor. İzmir kuyumcu mağazaları yine benzer şekilde kategorilendiremediği belirli bir grup oluşturarak bu yüzüklerini tasarım pırlanta yüzükler adı altında satışa sunabiliyor. Bu yüzükler tektaş, beştaş, baget gibi modellerden yine ayrılıyor ve hediye amaçlı bir seçim yapmak isteyenler için kuyumcu vitrinlerinde satışa sunuluyor. Eğer özel zevklere sahip bir hanımefendiyle birlikteyseniz bu hanımefendiye özel bir hediye almanız kaçınılmaz olacaktır. Hem marka anlamında hem de iyi tasarımlarıyla Jest Diamond mağazalarını ziyaret edebilir web sayfası üzerinden siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz.
Abidin Jest Diamond
Abidin Jest Diamond
İzmir kuyumcu mağazalarında da farklı modellerine rastlayabileceğiniz bu küpelerin pırlanta olarak satışa sunulması onlara olduğundan daha fazla değer yüklüyor. Siz de sıralı küpelerden hoşlananlardansanız, hemen Abidin Jest Diamond web sayfasından modelleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
Pırlanta Gerdanlık
Pırlanta Gerdanlık
Abidin Kuyumculuk, son derece hassasiyetle yürüttüğü pırlanta gerdanlık tasarımlarını sergilemek için siz değerli konuklarını mağazalarında bekliyor.
Harf Pırlanta Kolyeler
Harf Pırlanta Kolyeler
Harf pırlanta kolyeler yalnızca taşın kıymetinden değil seçeceğiniz harfin manevi değeri açısından da hediye edeceğiniz kişi için büyük önem taşıyacaktır. Şimdi siz de sevdiklerinizi mutlu etmek için Abidin Kuyumculuk’ un web sitesini hemen ziyaret edebilir bu özel kadına ayrıcalıklı bir hediye verebilirsiniz.
Reina Pırlanta Kolyeler
Reina Pırlanta Kolyeler
Reina pırlanta kolyeler, fiyatları açısından pırlantanın karatı, üzerinde kullanılan pırlanta miktarına göre değişiklik gösterebiliyor.
Tria Küpeler
Tria Küpeler
İzmir kuyumcu mağazalarında farklı modellerine de yer veriyor. Fakat en çok tercih edilenleri bilhassa özel bir gün için hediye alınacaksa küpeler oluyor. Evlilik teklifini çoktan ettiniz ve farklı hediyelerle sevgilinizin ışığını ortaya çıkarmak istiyorsanız tria pırlanta küpeler tam size göre. Günümüzde günlük kullanıma da uygunlukları ile kulaktaki çoklu deliklerde harika bir görünümün ortaya çıkmasını sağlıyor. Siz de tria küpelere kısa sürede ulaşmak isterseniz Abidin Kuyumculuk web sitesini hemen ziyaret edebilirsiniz.
Tasarım Pırlanta Bileklikler
Tasarım Pırlanta Bileklikler
Abidin Kuyumculuk da bu bakış açısını değiştirmek ve modern tasarım pırlanta bileklikler alıcılarıyla tanıştırmak için tasarım ve tasarımcıya değer vererek en güzeline ulaşmayı hedefliyor.
Renkli Taşlı Pırlanta Bileklikler
Renkli Taşlı Pırlanta Bileklikler
Abidin Kuyumculuk renkli taşlı pırlanta bilekliklerini tasarlarken bu kesimin özel zevklerinden yola çıkarak hazırlıyor. Bunların yanı sıra yalnız altına işlenmesiyle değil renkli taşların pırlantaların yanlarına eklenerek de ortaya çıkarılan muhteşem yorumlar mevcut.
Abidin