Blog

Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Her yıl 14 Şubat’ ta dünyanın her yerinde Sevgililer Günü kutlanmaktadır. Aslına bakılırsa Sevgililer Günü, aşkı, sevgiyi, bağlılığı sembolize eden bir gündür. Bu günde çiftler birbirlerine sevgilerini gösterir. Baş başa vakit geçirmek, geçen güzel yılları yaad etmek, sevgi dolu cümleler kurmak için mükemmel bir fırsattır.
Küpeler
Küpeler
Küpeler, geçmişten günümüze en çok kullanılan aksesuarlardan biridir. Türk kültüründe küpelerin önemli bir yeri olduğunun en önemli göstergesi ise uzun bir geçmişten bu yana ebeveynler tarafından çocukların kulaklarının daha ilk yaşlarda deldirilmeye başlanmasıdır.
Mineli Bileklikler
Mineli Bileklikler
Bilinen her yerde görebileceğiniz mineli bileklik, genellikler doğal taş veya cam, kristal, ahşap gibi materyallerin boncuk haline getirilerek üzerine boyalar ya da simlerle sedeflerin eklendiği bileklik modelleridir.
Pırlanta'nın Noktası
Pırlanta'nın Noktası
Kadınlar tarafından mücevherlerin en gösterişlisi olarak kabul edilen pırlantalar, her dönemde lüks aksesuarların başında yerini almaktadır. Güneşin ışıltısını geri yansıtan, geceleri bir fener parıltısında olan bu gösterişli taşlar aslında geçen milyonlarca yılın ortaya çıkardığı yeraltı güzellikleridir.
Cetaş Bileklikler
Cetaş Bileklikler
Kadınların yoğun olarak ilgi gösterdiği bilekliklere olan talep, kadınların beğenilerine, stillerine, kullanım alanlarına göre farklılık göstermektedir. Her kadının beğenmeyeceği aksesuarlar olabileceği gibi kendi zevklerinin yansımasını bulduğu bileklik modelleri de bulunmaktadır.
Sevgiliye Pırlanta Bileklik
Sevgiliye Pırlanta Bileklik
Özel bir günde sevdiğine değerli bir hediye almak isteyenlerin tercihi genellikle ya çok istenen değerli bir eşya ya bir telefon ya da mücevher oluyor. Sevgililer Günü’nde ise en çok tercih edilenlerin başında mücevherler yer alıyor. Beyefendiler mücevher tercihini yaparken de altın mı pırlanta mı olacağı konusunda karar verdikten sonra kişisel zevkler doğrultusunda seçimini yapıyor.
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta yüzük modelleri denildiğinde kişilerin ilk olarak aklına tektaş yüzük modelleri geliyor. Çünkü bildiğimiz ve çevremizde en çok alımına şahit olduğumuz pırlanta yüzük modelleri tektaş yüzükler. Fakat yüzlerce farklı çeşitteki pırlanta yüzükler gerek taşlarının kesimi gerek rengi gerek tasarımları açısından birbirinden ayrılarak yalnızca tektaş olarak sınıflandırılmasından ayrılıyor.
Sevgiliye Hediyeler
Sevgiliye Hediyeler
Her kim olursa olsun Sevgililer Günü’ nü çok özel bir gün olarak düşünmese dahi bu özel günde kendini özel hissettirecek bir takım beklentiler içine girmektedir. Çünkü bu özel günde her çift birbirine özel vakit ayırmak için plan yapar ve bunu da sosyal mecralarda dostlarıyla paylaşır.
Pırlanta Kolyeler
Pırlanta Kolyeler
Kadınların kuyumculardan yaptıkları alışveriş incelendiğinde en çok tercih edilen mücevherlerin bileklikler ve hemen ardından kolyeler olduğu görünüyor. Kadınlar aslında günlük hayatta sürekli olarak kullanabileceği aksesuarları seçerken bu takıların onları işleri, günlük hayat tempoları esnasında hareketlerini kısıtlamayacak tasarımlar olmasına dikkat ediyor.
Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer Günü hediyesi olarak çiftler genellikle ya bu kişinin karakterine, stiline uygun hediyeler almaktan ya da son dönemin popüler olan ürünlerini almaktan yana. Aslında her iki durumda da hediyenin özenle seçilmesi önem taşıyor.
Abidin