yüzük - Blog

Altın Yüzük Modelleri
Altın Yüzük Modelleri
Altın yüzük modelleri, altın severlerin en çok ilgisini çeken ve dolayısıyla kuyumcu markalarının en çok üzerinde çalıştığı tasarımların başında gelmektedir. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından yüzüklere karşı gösterilen bu yoğun ilgi, kuyumcu markasına duyulan güvene göre değişiklik göstermektedir.
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta yüzük modelleri denildiğinde kişilerin ilk olarak aklına tektaş yüzük modelleri geliyor. Çünkü bildiğimiz ve çevremizde en çok alımına şahit olduğumuz pırlanta yüzük modelleri tektaş yüzükler. Fakat yüzlerce farklı çeşitteki pırlanta yüzükler gerek taşlarının kesimi gerek rengi gerek tasarımları açısından birbirinden ayrılarak yalnızca tektaş olarak sınıflandırılmasından ayrılıyor.
Tektaş Modelleri
Tektaş Modelleri
Kadınlar üzerinde yapılan bir akademik makaleye göre evlilik sürecinde adım olan tektaş ve alyanslar hakkındaki kadınların tutum ve davranışları incelenmiştir.
Baget Yüzükler
Baget Yüzükler
Bir tektaş seçimi yapacak olanlar bu yazımızda toplansın! Sevgilinizin zevkleri, giyim tarzı ve karakteriyle belirleyeceğimiz tektaş yüzük modeli ile ilgili tüm detaylar bu yazımızda olacak.
Baget Tamtur Yüzükler
Baget Tamtur Yüzükler
Çoğu tektaş sahibi kadının her zaman satın almak istediği bir yüzük modeli varsa o da şüphesiz ki baget tamtur yüzük modelidir. Bu model zarafeti ve ışıltısıyla tüm gözleri üzerine çekmeyi başarır.
Altın Tektaş Yüzük Fiyatları
Altın Tektaş Yüzük Fiyatları
Evlilik teklifi öncesinde erkekleri şüphesiz ki en çok düşündüren teklifin yapılacağı mekan ve en önemlisi de yüzük seçimi. Evlilik teklifi için ayrılan bütçe ise erkekleri yönlendirebiliyor.
Altın Yüzük Fiyatları
Altın Yüzük Fiyatları
Altın yüzük modelleri geçtiğimiz yıllarda düz altın işlemeleri ve kimininse üzerine eklenen taşlarla satışa sunulmaktaydı. Keskin hatları olan yüzükler, düz halka olarak üretilen yüzüklere sonraki yıllarda işlenmeye başladı.
Abidin