abidin kuyumculuk - Blog

Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta yüzükler, tasarımları, kullanılan pırlanta taşının sahip olduğu değer, parlaklığı, karatına göre değerlendirilerek fiyatlandırılmaktadır. İzmir kuyumcu markalarının ürettiği pırlanta yüzükleri satın alacak kişiler ise daha çok pırlanta üretimi yapan yerlerden alışveriş etmeyi tercih etmektedir.
Abidin Kuyumculuk Konak Mağazası
Abidin Kuyumculuk Konak Mağazası
Abidin Kuyumculuk, mağazalarında altın üzerine çalıştığı mücevherlerinin satışını yaparken bir yandan da Jest Diamond markasının pırlanta mücevherlerini müşterilerine sunmaktadır.
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta bileklikler her dönemde kadınlar tarafından yoğun ilgi gören aksesuarların başında yer almaktadır. Aslına bakıldığında altın ya da diğer materyallerle işlenen her bileklik kadınlar için aksesuar modası doğrultusunda büyük ölçüde kullanılmaktadır.
Tasarım Pırlanta Yüzükler
Tasarım Pırlanta Yüzükler
Jest Diamond mağazalarında satışa sunulan tüm tasarım pırlanta yüzükler, ayrı bir hayal dünyasını yansıtıyor. Bir kelimeyle anlatılamayacak eşsiz güzellikteki bu tasarım pırlanta yüzükler kendine has zevklere sahip olan hanımefendiler tarafından tercih ediliyor. İzmir kuyumcu mağazaları yine benzer şekilde kategorilendiremediği belirli bir grup oluşturarak bu yüzüklerini tasarım pırlanta yüzükler adı altında satışa sunabiliyor. Bu yüzükler tektaş, beştaş, baget gibi modellerden yine ayrılıyor ve hediye amaçlı bir seçim yapmak isteyenler için kuyumcu vitrinlerinde satışa sunuluyor. Eğer özel zevklere sahip bir hanımefendiyle birlikteyseniz bu hanımefendiye özel bir hediye almanız kaçınılmaz olacaktır. Hem marka anlamında hem de iyi tasarımlarıyla Jest Diamond mağazalarını ziyaret edebilir web sayfası üzerinden siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz.
Tektaş Pırlanta Yüzükler
Tektaş Pırlanta Yüzükler
Tektaş pırlanta yüzükler alıcı önüne sunulmadan önce bütçe doğrultusunda daha uygun seçenekler göz önüne serilebilmektedir. Abidin Kuyumculuk mağazalarında her bütçe ve zevke yönelik bulabileceğiniz tektaş modelleri yer almaktadır. Markanın İzmir’ deki şubelerinde tektaş yüzük modellerinin hemen her çeşidi yer alır.
Erkek Altın Kolyeler
Erkek Altın Kolyeler
Bu duruş, özel zevklere hitap ederek belirli bir kesimin ilgisini çekmiş durumda. İzmirli beyefendilerin tercih ettiği marka, yalnızca erkek altın kolyeler için değil yüzükleri ve bilekliklerinde de aynı bakış açısında sahip. Fazla kalın olmamasıyla saatlerin yanında da kullanılabilir bir özellik gösteriyor. Metal ya da deri kayışlı her saatle kullanıldığında dengeli bir görünüm ortaya çıkarsa da genellikle metal saatlerin yanında kullanılıyor. Altının işlenerek halatı anımsatan bir görünüm yakaladığı modeller de yine oldukça ilgi görüyor. Eğer bu bileklikleri kendiniz için düşünüyorsanız tarzınıza en yakın modeli markanın web sayfasını inceleyerek tercih edebilir ve hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz. Eğer bir hediye olarak tercih edecekseniz de hediye edeceğiniz kişinin giyim tarzı sizi en doğru seçime yaklaştıracaktır. Abidin Kuyumculuk’ un İzmir’ deki mağazalarından birini ziyaret ederek deneyimli satış danışmanlarının tecrübelerinden de faydalanabilirsiniz.
Elmas Kolyeler
Elmas Kolyeler
Elmas kolyeler, daha o zamanlarda saray kadınları tarafından gücün göstergesi olarak sürekli kullanılırdı. İzmir kuyumcu atölyelerinde geçmişin el yapımı işçilikleri de incelenerek bu doğrultuda etnik yapılara sahip ve geçmiş tarihleri hatırlatan elmaslar mücevherler tasarlanmaktadır. Elmas kolyelerin ortaya çıkış sürecinde ise birçok belirleyici bulunmaktadır. Değerli bir mücevher olacağı için özel zevklere hitap etmeli, kullanılan madenin elması koruması gerekmektedir. Abidin Kuyumculuk’ un tasarımları vasıtasıyla gösterdiği nostaljinin de ötesindeki geçmişe büyük ilgi, tasarım tutkusundan ileri gelmektedir.
Kar Tanesi Altın Bileklikler
Kar Tanesi Altın Bileklikler
Kar tanesi altın bileklikler, tasarım açısından incelendiğinde de her stile uygun olarak üretilmektedir. İzmir kuyumcu mağazalarında genellikle birkaç model üzerine tasarlanırken bu kuyumcular arasında modelin çeşitlerini artıranlar da bulunmaktadır. Bu tür sembolik aksesuarlar arasından en çok ilgi gören kar tanesi altın bileklikler, zarif yapıları ile günlük giyim tarzına da kolaylıkla uyum sağlamaktadır. Siz de sevdikleriniz için aranızdaki güçlü bağı anlatacak eşsiz bir hediye seçmek isterseniz hemen Abidin Kuyumculuk web sayfası veya mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.
Jest Diamond İstinye Park
Jest Diamond İstinye Park
Özel tasarım bir pırlanta için siz de hemen Jest Diamond İstinye Park mağazasını ziyaret edebilir tarzınıza uygun bir mücevhere sahip olabilirsiniz.
Jest Diamond Hilltown
Jest Diamond Hilltown
Özellikle akıldan çıkan özel günlerde birkaç işin bir arada halledilmesi gerekiyorsa hediye için mutlaka Jest Diamond Hilltown mağazasına uğranıyor. İki kişilik özel bir gün planlanıyorsa, tüm işleri birlikte halletmek için bir alışveriş merkezine uğramak her zaman için yapılacakları kolaylaştırıyor.
Abidin