pırlanta - Blog

Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta yüzükler, tasarımları, kullanılan pırlanta taşının sahip olduğu değer, parlaklığı, karatına göre değerlendirilerek fiyatlandırılmaktadır. İzmir kuyumcu markalarının ürettiği pırlanta yüzükleri satın alacak kişiler ise daha çok pırlanta üretimi yapan yerlerden alışveriş etmeyi tercih etmektedir.
Pırlanta Kolyeler
Pırlanta Kolyeler
Pırlanta kolyeler, renkleri, boyutları, tüm gerdanı kaplayıp kaplamadığı, kullanılan pırlanta taşın kalite değerinden cinsi, pırlantanın kaç karat olduğu gibi faktörlere dayandırılarak farklılık göstermektedir. Pırlanta tasarımcıları önce kağıtlar üzerinde tasarladıkları pırlanta kolyeleri ardından ya kendileri üretmekte ya da tasarımını üretmesi için zanaatkara teslim etmektedir.
Abidin Kuyumculuk Konak Mağazası
Abidin Kuyumculuk Konak Mağazası
Abidin Kuyumculuk, mağazalarında altın üzerine çalıştığı mücevherlerinin satışını yaparken bir yandan da Jest Diamond markasının pırlanta mücevherlerini müşterilerine sunmaktadır.
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta yüzükler her kadının hayallerini süsleyen eşsiz mücevherlerdir. Geçen zamanla birlikte giderek çeşitlenen yüzük modelleri, ünlü mücevher tasarım markaları ve kuyumcularda satışa çıkarılmaktadır.
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta bileklikler her dönemde kadınlar tarafından yoğun ilgi gören aksesuarların başında yer almaktadır. Aslına bakıldığında altın ya da diğer materyallerle işlenen her bileklik kadınlar için aksesuar modası doğrultusunda büyük ölçüde kullanılmaktadır.
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Her yıl 14 Şubat’ ta dünyanın her yerinde Sevgililer Günü kutlanmaktadır. Aslına bakılırsa Sevgililer Günü, aşkı, sevgiyi, bağlılığı sembolize eden bir gündür. Bu günde çiftler birbirlerine sevgilerini gösterir. Baş başa vakit geçirmek, geçen güzel yılları yaad etmek, sevgi dolu cümleler kurmak için mükemmel bir fırsattır.
Pırlanta'nın Noktası
Pırlanta'nın Noktası
Kadınlar tarafından mücevherlerin en gösterişlisi olarak kabul edilen pırlantalar, her dönemde lüks aksesuarların başında yerini almaktadır. Güneşin ışıltısını geri yansıtan, geceleri bir fener parıltısında olan bu gösterişli taşlar aslında geçen milyonlarca yılın ortaya çıkardığı yeraltı güzellikleridir.
Sevgiliye Pırlanta Bileklik
Sevgiliye Pırlanta Bileklik
Özel bir günde sevdiğine değerli bir hediye almak isteyenlerin tercihi genellikle ya çok istenen değerli bir eşya ya bir telefon ya da mücevher oluyor. Sevgililer Günü’nde ise en çok tercih edilenlerin başında mücevherler yer alıyor. Beyefendiler mücevher tercihini yaparken de altın mı pırlanta mı olacağı konusunda karar verdikten sonra kişisel zevkler doğrultusunda seçimini yapıyor.
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta Yüzükler
Pırlanta yüzük modelleri denildiğinde kişilerin ilk olarak aklına tektaş yüzük modelleri geliyor. Çünkü bildiğimiz ve çevremizde en çok alımına şahit olduğumuz pırlanta yüzük modelleri tektaş yüzükler. Fakat yüzlerce farklı çeşitteki pırlanta yüzükler gerek taşlarının kesimi gerek rengi gerek tasarımları açısından birbirinden ayrılarak yalnızca tektaş olarak sınıflandırılmasından ayrılıyor.
Pırlanta Kolyeler
Pırlanta Kolyeler
Kadınların kuyumculardan yaptıkları alışveriş incelendiğinde en çok tercih edilen mücevherlerin bileklikler ve hemen ardından kolyeler olduğu görünüyor. Kadınlar aslında günlük hayatta sürekli olarak kullanabileceği aksesuarları seçerken bu takıların onları işleri, günlük hayat tempoları esnasında hareketlerini kısıtlamayacak tasarımlar olmasına dikkat ediyor.
Abidin