izmir kuyumcu - Blog

Pırlanta Bileklikler
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta bileklikler her dönemde kadınlar tarafından yoğun ilgi gören aksesuarların başında yer almaktadır. Aslına bakıldığında altın ya da diğer materyallerle işlenen her bileklik kadınlar için aksesuar modası doğrultusunda büyük ölçüde kullanılmaktadır.
Erkek Altın Kolyeler
Erkek Altın Kolyeler
Bu duruş, özel zevklere hitap ederek belirli bir kesimin ilgisini çekmiş durumda. İzmirli beyefendilerin tercih ettiği marka, yalnızca erkek altın kolyeler için değil yüzükleri ve bilekliklerinde de aynı bakış açısında sahip. Fazla kalın olmamasıyla saatlerin yanında da kullanılabilir bir özellik gösteriyor. Metal ya da deri kayışlı her saatle kullanıldığında dengeli bir görünüm ortaya çıkarsa da genellikle metal saatlerin yanında kullanılıyor. Altının işlenerek halatı anımsatan bir görünüm yakaladığı modeller de yine oldukça ilgi görüyor. Eğer bu bileklikleri kendiniz için düşünüyorsanız tarzınıza en yakın modeli markanın web sayfasını inceleyerek tercih edebilir ve hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz. Eğer bir hediye olarak tercih edecekseniz de hediye edeceğiniz kişinin giyim tarzı sizi en doğru seçime yaklaştıracaktır. Abidin Kuyumculuk’ un İzmir’ deki mağazalarından birini ziyaret ederek deneyimli satış danışmanlarının tecrübelerinden de faydalanabilirsiniz.
Elmas Kolyeler
Elmas Kolyeler
Elmas kolyeler, daha o zamanlarda saray kadınları tarafından gücün göstergesi olarak sürekli kullanılırdı. İzmir kuyumcu atölyelerinde geçmişin el yapımı işçilikleri de incelenerek bu doğrultuda etnik yapılara sahip ve geçmiş tarihleri hatırlatan elmaslar mücevherler tasarlanmaktadır. Elmas kolyelerin ortaya çıkış sürecinde ise birçok belirleyici bulunmaktadır. Değerli bir mücevher olacağı için özel zevklere hitap etmeli, kullanılan madenin elması koruması gerekmektedir. Abidin Kuyumculuk’ un tasarımları vasıtasıyla gösterdiği nostaljinin de ötesindeki geçmişe büyük ilgi, tasarım tutkusundan ileri gelmektedir.
Altın Harf Küpeler
Altın Harf Küpeler
Altın harf küpeler, tragus, rook, daith gibi piercingin kullanıldığı yerler dışında, genellikle standart bölgelerde kullanılıyor. İzmir kuyumcu atölyelerinde her harfin aralıksız üretimine devam edildiği bu küpeler kişiler için özel anlamlar da taşıyor. Genellikle bekar hanımefendiler kendi ya da ebeveynlerinden birinin baş harfini kullanmayı tercih ederken çocuk sahibi hanımefendiler çocuklarının baş harfini kullanabiliyor. Bu açıdan düşünüldüğünde altın harf küpeler manevi bir anlam da taşıyor. Orbital piercing olarak adlandırılan ve standart alanın 1 cm üzerinde yer verilen alan da 2 delikten oluşuyor.
Kalp ve Sonsuzluk Bileklikler Altın Bileklikler
Kalp ve Sonsuzluk Bileklikler Altın Bileklikler
Kalp ve sonsuzluk bileklikler altın bileklikler olarak en çok tercih edilenler arasında… Kendi içinde belirli bir manevi anlatıma sahip oldukları için kadınların ilgi odağı haline geldi. Kalp ve sonsuzluk bileklikler manevi bir anlam taşımalarıyla genellikle erkekler tarafından hediye olarak da tercih ediliyor. Farklı renklerle ya da taşlarla kaplı kalp ve sonsuzluk sembollerine işlenen bu çeşitler duruşları ve ilgi çekici zarif yönleriyle de dikkat çekiyor. Bu model, Abidin Kuyumculuk tasarımcıları tarafından modaya uygun olarak ve sürekli kendini yenileyerek hazırlanan altın bileklikler arasında da en fazla ilgi gören modeller arasında… Siz de kendiniz ya da sevdikleriniz için hoş bir hediye almak istiyorsanız markanın kalp ve sonsuzluk bileklikler altın bileklikler arasındaki modelleri inceleyebilir hemen siparişinizi oluşurabilirsiniz.
Kar Tanesi Altın Bileklikler
Kar Tanesi Altın Bileklikler
Kar tanesi altın bileklikler, tasarım açısından incelendiğinde de her stile uygun olarak üretilmektedir. İzmir kuyumcu mağazalarında genellikle birkaç model üzerine tasarlanırken bu kuyumcular arasında modelin çeşitlerini artıranlar da bulunmaktadır. Bu tür sembolik aksesuarlar arasından en çok ilgi gören kar tanesi altın bileklikler, zarif yapıları ile günlük giyim tarzına da kolaylıkla uyum sağlamaktadır. Siz de sevdikleriniz için aranızdaki güçlü bağı anlatacak eşsiz bir hediye seçmek isterseniz hemen Abidin Kuyumculuk web sayfası veya mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.
Abidin Kuyumculuk İstinye Park
Abidin Kuyumculuk İstinye Park
Abidin Kuyumculuk İstinye Park mağazasında markanın özel tasarımları ve pırlantalarına yer verilmektedir. İzmir’ in tanınmış isimlerinin tercih ettiği Abidin Kuyumculuk İstinye Park mağazası sade ya da şık olsun her hanımefendinin sahip olduğu stil hayal edilerek ürünlere bu doğrultuda mağazalarında yer verilmiştir.
Abidin Kuyumculuk Hilltown
Abidin Kuyumculuk Hilltown
Abidin Kuyumculuk Hilltown mağazasında burç kolyelerin en modern ve yeni tasarımlarına yer verilmektedir. Özellikle burcunun özelliklerini son derece taşıdığına inanların tercihi olan burç kolyeleri hediye olarak da sıklıkla satın alınmaktadır. Her şeyin inanmaktan geçtiğini ve inanmakla başladığını düşünürsek bu kolyeler burcunuzun sevilen ya da sevdiğiniz yönlerini sizde güçlendirecektir.
Abidin Kuyumculuk Optimum Alışveriş Merkezi
Abidin Kuyumculuk Optimum Alışveriş Merkezi
Abidin Kuyumculuk Optimum Alışveriş Merkezi mağazasında birbirinden farklı tasarımlara ev sahipliği yapmakta her geçen gün bu tasarımlar arasına yeni modelleri eklemektedir. Usta tasarımcılarla iş birliği yaparken atölyelerinde durmak bilmeyen çalışma sürekli olarak devam etmektedir.
Abidin kuyumculuk Kemeraltı
Abidin kuyumculuk Kemeraltı
Siz de yeni trendleri takip etmek ve her daim en yeni mücevherlere sahip olmak için Abidin Kuyumculuk Kemeraltı mağazası ya da web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Abidin