izmir kuyumcu - Blog

Abidin Kuyumculuk Elmas Küpe
Abidin Kuyumculuk Elmas Küpe
İzmir kuyumcu mağazalarında eşsiz güzellikleriyle üretilen elmas küpeler tam olarak çağdaş Akdeniz kadınlarının ruhunu taşımaktadır.
Abidin Kuyumculuk Elmas Bileklikler
Abidin Kuyumculuk Elmas Bileklikler
Elmas bileklik çeşitlerinde bahsettiğimiz her iki modele de yoğunlaşarak çalışmalarını bu yönde sürdüren Abidin Kuyumculuk size elmas bileklikler konusundaki seçimlerinizde çeşitliliğiyle imkan sağlayacaktır. Bu markanın web sitesi veya mağazalarını ziyaret ederek güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Abidin Kuyumculuk Elmas Yüzükler
Abidin Kuyumculuk Elmas Yüzükler
Elmaslar, farklı bir değerli taş olmasıyla genellikle farklı tonlar ve işlemelerle ortaya çıkarılmaktadır. Tektaş pırlantaların çoğunlukla beyaz altın üzerine eklenmesi bu duruma örnek olarak gösterilebilir. İzmir kuyumcu mağazaları da genellikle bu seçimler üzerinden ilerleyerek elmas yüzük tasarımlarını bu doğrultuda yapmaktadır.
Abidin Kuyumculuk İtalyan Küpeler
Abidin Kuyumculuk İtalyan Küpeler
Abidin Kuyumculuk mağazalarından, altın İtalyan küpeler grubundan top şeklinde klipse sabitlenmiş modellerine göz gezdirebilirsiniz.
Abidin Kuyumculuk Liralı Küpeler
Abidin Kuyumculuk Liralı Küpeler
Öncelerde dikkat çekmeyen ve oldukça yöresel bir tasarımı anımsatan liralı küpeler üzerinde yapılan çalışmalar sayesinde bir önceki nesillerinin oldukça önüne geçerek modern tasarımlar olarak yeniden karşımıza çıkmıştır.
Abidin Kuyumculuk Harf Küpeler
Abidin Kuyumculuk Harf Küpeler
Abidin Kuyumculuk harf küpeler üzerinde yaptığı tasarımsal çalışmalarla bu küpelerin en farklı çeşitlerini ve her stil sahibi kadının tercih edebileceği modelleri mağazalarında beğeniye sunmaktadır. Harf küpe modelleri arasından seçim yaparak, sevdiklerinizin baş harfini taşıyabilecek ve aksesuar seçiminizle görünümünüze hareketlik katabileceksiniz.
Abidin Kuyumculuk Pandora Küpeler
Abidin Kuyumculuk Pandora Küpeler
Pandora küpeleri birbirinden ayıran en önemli özellik her uç ve eklentilerinin farklı olarak üretilerek farklı küpe modellerinde bu uç ve eklentilere yer verilmesidir. En çok da günlük kullanım için tercih edilen pandora küpeler günlük her stile kolaylıkla uyum sağlayabilmektedir.
Abidin Kuyumculuk Sallantılı Küpeler
Abidin Kuyumculuk Sallantılı Küpeler
En yeni formlarıyla üretilen sallantılı küpeler, hem günlük hem özel dış mekanlara uygun formda üretilen yapılarıyla eşi benzeri olmayan her kadının takıları arasında yerini alan eşsiz parçalardır. Eğer bir küpeyi çok severek alacak ve uzun ömür vadetmesini istiyorsanız bu küpeyi mutlaka altın olarak üretilmiş şekliyle tercih etmelisiniz.
Abidin Kuyumculuk Fantazi Küpeler
Abidin Kuyumculuk Fantazi Küpeler
Kıyafet seçimlerinizi farklılaştırma noktasında seçiminiz şüphesiz fantezi küpeler kullanımından yana olmalıdır. Abidin Kuyumculuk tasarımcılarının birçok çeşit üzerinde çalıştığı fantezi küpeler şıklık yarışında sizi her daim bir adım öne çıkaracaktır.
Abidin Kuyumculuk Zincirli Küpeler
Abidin Kuyumculuk Zincirli Küpeler
İzmir kuyumcu mağazalarında her ne kadar az da üretilse zincirli küpeler her kadının takıları arasında en az bir tane de olsa bulunan bazı giyim tarzlarında olmazsa olmaz aksesuarlar arasında yerini almıştır. Tasarımı bittikten sonra ortaya çıkan benzersiz formlarıyla sade kıyafet seçimlerinizle eşleştirdiğinizde göz alıcı bir etki yaratarak farklılığınızı yansıtmanıza büyük çoğunlukta katkı sağlayacaktır.
Abidin