bileklik - Blog

Erkek Altın Bileklik
Erkek Altın Bileklik
Erkek altın bileklik modelleri hem bölgesel faktörler hem de kişisel özellikler doğrultusunda satın alınmaktadır. Her erkek aynı altın bileklik modelini kullanmayacağı gibi her bileklik de tüm erkeklerin kullanımına uygun olarak üretilmemektedir.
Harfli Altın Bileklik
Harfli Altın Bileklik
Altın bileklik modelleri, üretim şekli, hangi amaca hizmet ettiği, hızla değişen ve gelişen moda akımlarına göre şekillenmektedir. Tasarımcıların tüm kriterlerden bağımsız olarak tasarladıkları bileklik modelleri de takıları bu üretim yönlerinden çıkararak daha özgün modellere imza atmalarını sağlamaktadır.
Altın Bileklikler
Altın Bileklikler
Altın bileklikler kadınların en çok tercih ettiği aksesuarlar arasındadır. Bileklikler farklı tasarımları, yapıları doğrultusunda kişisel zevklere göre satın alınmaktadır. Farklı taşların kullanıldığı, altının farklı bir biçimde diğer bir altın üzerinde yerini aldığı modeller konusunda tercih değişiklik gösterebilir.
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta bileklikler her dönemde kadınlar tarafından yoğun ilgi gören aksesuarların başında yer almaktadır. Aslına bakıldığında altın ya da diğer materyallerle işlenen her bileklik kadınlar için aksesuar modası doğrultusunda büyük ölçüde kullanılmaktadır.
Erkek Bileklikleri
Erkek Bileklikleri
Modaya uygun olarak son yıllarda olağanüstü bir değer kazanan erkek bileklikleri model anlamında oldukça çeşitlilik kazanmıştır. Değerli taşlardan ortaya çıkan bileklikler son on yılda oldukça ilgi çekerken bu bileklik modelleri genellikle saatlerin yanında kullanılmış, bu bilekliklerin iri taşlardan oluşanları ise zamanla yerini daha küçük boncuklara bırakmıştır.
Tasarım Bileklikler
Tasarım Bileklikler
Tasarım bileklikler, adı gibi özel eğitimler sonucunda takı tasarımcıları sonucunda ortaya çıkarılmış, o günün modasını takip eden ve aksesuar modasına yeni bir soluk getirecek mücevherlerdir. Popüler olan bu mücevher trendi evrensel çapta büyük markalar tarafından üretilmektedir.
Mineli Bileklikler
Mineli Bileklikler
Bilinen her yerde görebileceğiniz mineli bileklik, genellikler doğal taş veya cam, kristal, ahşap gibi materyallerin boncuk haline getirilerek üzerine boyalar ya da simlerle sedeflerin eklendiği bileklik modelleridir.
Sevgiliye Pırlanta Bileklik
Sevgiliye Pırlanta Bileklik
Özel bir günde sevdiğine değerli bir hediye almak isteyenlerin tercihi genellikle ya çok istenen değerli bir eşya ya bir telefon ya da mücevher oluyor. Sevgililer Günü’nde ise en çok tercih edilenlerin başında mücevherler yer alıyor. Beyefendiler mücevher tercihini yaparken de altın mı pırlanta mı olacağı konusunda karar verdikten sonra kişisel zevkler doğrultusunda seçimini yapıyor.
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta bileklik seçerken kullanılan pırlantaların kalitesine dikkat etmek önemlidir. Pırlanta sınıflandırmasının dört C'si (kesim, renk, berraklık ve karat ağırlığı) bir pırlanta bileziğin değerini ve güzelliğini belirlemenize yardımcı olabilir.
Altın Bileklik Fiyatları
Altın Bileklik Fiyatları
Altın bileklikler, kimi zaman ince bir zincir üzerine işlenen motiflerden kimi zaman da yan yana dizili sembollerle anlam kazandırılan aksesuarlardan biridir.
Abidin