kolye - Blog

 Kolyeler
Kolyeler
Kilit kolyeler, kuyumcu markalarının her yıl bir yenisini üreterek vitrinlerinde sergilediği, belirli bir kesimin yoğun ilgisini gören tasarımlardır. Bu kolyeler, gerek tasarımları gerekse de tasarımlar üzerinde kullanılan işlemeler veya renklerle muhteşem bir görünümün ortaya çıkmasına olanak tanır.
Kalp ve Sonsuzluk Kolyeleri
Kalp ve Sonsuzluk Kolyeleri
Kuşkusuz ki her kolye kadınlar tarafından giyimi güçlendirmek, daha şık bir görünüme ulaşmak, kendini iyi hissetmek için kullanılır. Bazı kolyeler ise tamamıyla romantik ve anlam yüklü kolyeler olmasıyla anılır
Reina kolyeler
Reina kolyeler
Reina kolyeler, üzerinde değerli taşlar ve madenlerin bulunduğu kusursuz güzelliğe sahip tasarımlardır. Farklı renkleri, modelleri, pırlantanın farklı kesimleriyle mükemmel işçilikleri ortaya koymaktalardır. Her stile uyabilecek bu tasarımlar, genellikle minimal yapılarda tasarlanır.
Pırlanta Kolyeler
Pırlanta Kolyeler
Kadınların kuyumculardan yaptıkları alışveriş incelendiğinde en çok tercih edilen mücevherlerin bileklikler ve hemen ardından kolyeler olduğu görünüyor. Kadınlar aslında günlük hayatta sürekli olarak kullanabileceği aksesuarları seçerken bu takıların onları işleri, günlük hayat tempoları esnasında hareketlerini kısıtlamayacak tasarımlar olmasına dikkat ediyor.
Altın Zincir Kolyeler
Altın Zincir Kolyeler
Altın zincir kolye modelleri özellikle son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkmaya başlayan aksesuarlar arasındadır. Yaz aylarında kullanımı artarken en çok salaş gömleklerle, beyaz tişörtlerle kullanımı tercih edilmektedir
Minimal Altın Kolyeler
Minimal Altın Kolyeler
Her kadının tarzını yansıtan aksesuar modeli ayrı ayrıdır. Kimi taşlı kolyelerden, küpelerden hoşlanırken kimisi daha minimal olan tasarımları kullanmaktadır. Minimal tasarımlar genellikle kolye anlamında ince bir zincir üzerine eklenen işlemelerden ya da kolye uçlarından oluşur.
Cetaş Kolyeler
Cetaş Kolyeler
Bugün birçok yerde ve farklı çeşitlerde satışa sunulan kolyeler mevcut ve bunlar şüphesiz ki kadınların zevklerine göre tercih ediliyor. Tercihlerin temelinde kişisel zevkler yatarken giyim stilinin de aksesuar seçimlerinde etkisi büyük elbette.
Erkek Tasarım Kolyeleri
Erkek Tasarım Kolyeleri
Kadın modası hızlı bir değişim içerisinde olsa da detaylı incelendiğinde son zamanlarda en hızlı değişimi gösteren erkek giyim modası ve güzellik standartları oldu.
Erkek Kolye Modelleri
Erkek Kolye Modelleri
Türk kültürünün geçmişini incelediğimizde erkek kolyeleriyle sıklıkla karşılaşıyoruz. Osmanlı Devleti’ nin hüküm sürdüğü tarihlerde hükümdarlar en çok da aksesuarlarıyla anılıyor.
Altın Kolye Modelleri
Altın Kolye Modelleri
Çocukken aldığınız ilk değerli hediye neydi? Onu ne kadar da sevmiştiniz hatırlıyorsunuz değil mi? Çoğu kız çocuğu için bu değerli hediye genellikle özel günlerde anne babalar tarafından alınan zarif bir kolye oluyor.
Abidin