Blog

Altın Zincir Kolyeler
Altın Zincir Kolyeler
Altın zincir kolye modelleri özellikle son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkmaya başlayan aksesuarlar arasındadır. Yaz aylarında kullanımı artarken en çok salaş gömleklerle, beyaz tişörtlerle kullanımı tercih edilmektedir
Minimal Altın Kolyeler
Minimal Altın Kolyeler
Her kadının tarzını yansıtan aksesuar modeli ayrı ayrıdır. Kimi taşlı kolyelerden, küpelerden hoşlanırken kimisi daha minimal olan tasarımları kullanmaktadır. Minimal tasarımlar genellikle kolye anlamında ince bir zincir üzerine eklenen işlemelerden ya da kolye uçlarından oluşur.
Altın Kolyenin Farklı Tasarımları ve Stilleri
Altın Kolyenin Farklı Tasarımları ve Stilleri
Altın kolye, kadınların en sevdikleri aksesuarlardan biridir ve genellikle işlemeli ya da sade tasarımları tercih edilir. Ancak, altın kolyelerin farklı stillerde ve tasarımlarda da bulunabileceğini unutmamalıyız.
Ata Liralı Bilekler
Ata Liralı Bilekler
Ata Liralı bileklikler özellikle de düğünlerde geline takılan takılar olarak bilinmektedir. Aile büyükleri, akrabalar tarafından takılması tercih edilebilir. Bu bileklik fiyatı her Ata Liralı bileklik için farklılık gösterir. Çünkü her bileklikte kullanılan Ata Lira sayısı farklıdır.
Harfli Bileklikler
Harfli Bileklikler
Yaklaşık yirmi yıl önce hayatımıza girmeye başlayan isimli kolyeler ilk çıktığı zamanlarda herkesin talep ettiği bir aksesuardı. O dönemde İzmir kuyumcu mağazalarının telefonu sıkça isimli kolyeler için fiyat almak adına aranırdı.
Cetaş Kolyeler
Cetaş Kolyeler
Bugün birçok yerde ve farklı çeşitlerde satışa sunulan kolyeler mevcut ve bunlar şüphesiz ki kadınların zevklerine göre tercih ediliyor. Tercihlerin temelinde kişisel zevkler yatarken giyim stilinin de aksesuar seçimlerinde etkisi büyük elbette.
Cetaş Kelepçe Bilezikleri
Cetaş Kelepçe Bilezikleri
Cetaş kelepçe bilezikleri birbirinden farklı tasarımlarıyla son dönemde kadınların ilgi odağı. Son olarak lansmanını yaptığı koleksiyonda her kadının stiline uygun modeller de mevcut. Bu modellerde pastel renklere, nazar boncuğu ve kilit gibi simgelere de yer veriliyor.
Cetaş Yüzük Modelleri
Cetaş Yüzük Modelleri
Yüzükler her kadın için ve her dönemde vazgeçilmez aksesuarlar arasında. Durumun böyle olmasında alyansların da etkisi var elbette. Sürekli kullanılan alyansların yanında kadınlar farklı yüzüklere de yer veriyor. Bu sayede zarif parmaklar, el hareketleri, beden dili ön plana çıkıyor.
Cetaş Nazar Boncuklu Bileklikler
Cetaş Nazar Boncuklu Bileklikler
Her markanın kendi içinde bir yıldızı vardır. Bu yıldız genellikle özel bir tasarımdır. Her daim en çok tercih edilendir, markaları büyütendir. Genellikle tercih eden kişinin kendine ya da yaşam alanına şıklık katar, onu ve onun zevklerini bir üste taşır.
Mineli Bileklikler
Mineli Bileklikler
Kadınlar her dönemde gösterişli parıltılı kıyafetleri sevdi. Zaten giyimleri, kullandıkları takılardan da bir yıldız gibi parlamaya meyilli oldukları belli. Sade bir stili benimseyen kadınlar bile sade giyimleriyle kendi benliklerini yansıttıkları için bunu aslında bir parlama olarak kabul ediyor. Sadelikleriyle ön plana çıkıyor ve kendinden bu şekilde söz ettirmeyi başarıyor.
Abidin