altınkolye - Blog

Altın Zincir Kolyeler
Altın Zincir Kolyeler
Altın zincir kolye modelleri özellikle son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkmaya başlayan aksesuarlar arasındadır. Yaz aylarında kullanımı artarken en çok salaş gömleklerle, beyaz tişörtlerle kullanımı tercih edilmektedir
Minimal Altın Kolyeler
Minimal Altın Kolyeler
Her kadının tarzını yansıtan aksesuar modeli ayrı ayrıdır. Kimi taşlı kolyelerden, küpelerden hoşlanırken kimisi daha minimal olan tasarımları kullanmaktadır. Minimal tasarımlar genellikle kolye anlamında ince bir zincir üzerine eklenen işlemelerden ya da kolye uçlarından oluşur.
Cetaş Kolyeler
Cetaş Kolyeler
Bugün birçok yerde ve farklı çeşitlerde satışa sunulan kolyeler mevcut ve bunlar şüphesiz ki kadınların zevklerine göre tercih ediliyor. Tercihlerin temelinde kişisel zevkler yatarken giyim stilinin de aksesuar seçimlerinde etkisi büyük elbette.
Altın Kolye Modelleri
Altın Kolye Modelleri
Çocukken aldığınız ilk değerli hediye neydi? Onu ne kadar da sevmiştiniz hatırlıyorsunuz değil mi? Çoğu kız çocuğu için bu değerli hediye genellikle özel günlerde anne babalar tarafından alınan zarif bir kolye oluyor.
14 Ayar Altın Kolyeler
14 Ayar Altın Kolyeler
Kolye modelleri genellikle 14 ayardan elde edilerek satışa sunulmaktadır. 14 ayar olmasının sebebi ise kolyenin elde edildiği süreçle ilişkilendirilmektedir. Kalın yapıdaki takı bileziklerini akla getirdiğinizde, düz formları ile dikkat çekmektedir.
Abidin