altın - Blog

Altın Bileklikler
Altın Bileklikler
Altın bileklikler kadınların en çok tercih ettiği aksesuarlar arasındadır. Bileklikler farklı tasarımları, yapıları doğrultusunda kişisel zevklere göre satın alınmaktadır. Farklı taşların kullanıldığı, altının farklı bir biçimde diğer bir altın üzerinde yerini aldığı modeller konusunda tercih değişiklik gösterebilir.
Altın Bileklik Fiyatları
Altın Bileklik Fiyatları
Altın bileklikler, kimi zaman ince bir zincir üzerine işlenen motiflerden kimi zaman da yan yana dizili sembollerle anlam kazandırılan aksesuarlardan biridir.
Piercing Modelleri
Piercing Modelleri
Piercingler bundan on yıl önceye kadar yalnızca gençlerin tercih ettiği birer aksesuar modeliydi. Gün geçtikçe piercinglere olan ilgi yetişkinler hatta 40 yaşın üzerine çıktı. Üstelik kadın ya da erkek olarak ayrım gözetmeksizin devam eden bu ilgi gün geçtikçe farklı kullanım alanlarıyla tercih edilmeye devam ediyor.
Altın Zincir Bileklik
Altın Zincir Bileklik
Her kadın altın bir mücevher kullanmayı sever. Kimisinin tercihi beyaz kimisinin sarı altın olsa da değerli bir mücevheri kullanmanın verdiği his paha biçilemez. Kişiyi hem güvende hissettiren mücevherler bir yandan da güçlü bir duruş sergilemelerini sağlamaktadır.
Ata Liralı Bilekler
Ata Liralı Bilekler
Ata Liralı bileklikler özellikle de düğünlerde geline takılan takılar olarak bilinmektedir. Aile büyükleri, akrabalar tarafından takılması tercih edilebilir. Bu bileklik fiyatı her Ata Liralı bileklik için farklılık gösterir. Çünkü her bileklikte kullanılan Ata Lira sayısı farklıdır.
İzmir Altın Fiyatları
İzmir Altın Fiyatları
Piyasalardaki hızlı dalgalanmalar ve kişiler tarafından beklenmedik gelişmeler ellerindeki nakdin döviz ya da altına dönüştürülmesine teşvik edebiliyor. Kişilerin altın alımıyla kendini güvende hissetmesi de bunun bir göstergesi olarak düşünülebilir.
Ata Altın Fiyatları
Ata Altın Fiyatları
Altın fiyatlarını etkileyen en önemli etken satın alınan altının sahip olduğu gramajdır. Bunun dışında eğer altın yatırım amaçlı alınıyorsa seçenekler gram, çeyrek, yarım, tam altındır. Ata altın da bunlar gibi yatırım amaçlı olarak tercih edilmektedir.
Altın Küpeler
Altın Küpeler
Son dönemde en çok kullanılan aksesuarların başında şüphesiz ki altın küpe modelleri yer alıyor. Altın küpeler her tarza uyum sağlayan eşsiz aksesuarlar grubunda… Kulaktaki delim noktaları o kadar çeşitledi ki zaten küpelerin ön plana çıkmaması beklenemezdi.
Altın Kolye Modelleri
Altın Kolye Modelleri
Çocukken aldığınız ilk değerli hediye neydi? Onu ne kadar da sevmiştiniz hatırlıyorsunuz değil mi? Çoğu kız çocuğu için bu değerli hediye genellikle özel günlerde anne babalar tarafından alınan zarif bir kolye oluyor.
Altın Yüzük Fiyatları
Altın Yüzük Fiyatları
Altın yüzük modelleri geçtiğimiz yıllarda düz altın işlemeleri ve kimininse üzerine eklenen taşlarla satışa sunulmaktaydı. Keskin hatları olan yüzükler, düz halka olarak üretilen yüzüklere sonraki yıllarda işlenmeye başladı.
Abidin