bileklikmodelleri - Blog

Pırlanta Bileklikler
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta bileklik seçerken kullanılan pırlantaların kalitesine dikkat etmek önemlidir. Pırlanta sınıflandırmasının dört C'si (kesim, renk, berraklık ve karat ağırlığı) bir pırlanta bileziğin değerini ve güzelliğini belirlemenize yardımcı olabilir.
Altın Bileklik Fiyatları
Altın Bileklik Fiyatları
Altın bileklikler, kimi zaman ince bir zincir üzerine işlenen motiflerden kimi zaman da yan yana dizili sembollerle anlam kazandırılan aksesuarlardan biridir.
Altın Zincir Bileklik
Altın Zincir Bileklik
Her kadın altın bir mücevher kullanmayı sever. Kimisinin tercihi beyaz kimisinin sarı altın olsa da değerli bir mücevheri kullanmanın verdiği his paha biçilemez. Kişiyi hem güvende hissettiren mücevherler bir yandan da güçlü bir duruş sergilemelerini sağlamaktadır.
Ata Liralı Bilekler
Ata Liralı Bilekler
Ata Liralı bileklikler özellikle de düğünlerde geline takılan takılar olarak bilinmektedir. Aile büyükleri, akrabalar tarafından takılması tercih edilebilir. Bu bileklik fiyatı her Ata Liralı bileklik için farklılık gösterir. Çünkü her bileklikte kullanılan Ata Lira sayısı farklıdır.
Harfli Bileklikler
Harfli Bileklikler
Yaklaşık yirmi yıl önce hayatımıza girmeye başlayan isimli kolyeler ilk çıktığı zamanlarda herkesin talep ettiği bir aksesuardı. O dönemde İzmir kuyumcu mağazalarının telefonu sıkça isimli kolyeler için fiyat almak adına aranırdı.
Beyaz Erkek Bileklikleri
Beyaz Erkek Bileklikleri
Erkeklerin kullandığı aksesuarlar kadınlar için üretilen tasarımlara göre daha sade bir yapıda üretilmesiyle biliniyor. Erkekler için üretilen bu tür aksesuarlarda renk ve desenler oldukça minimum seviyede kullanılıyor.
Erkek Bileklikleri
Erkek Bileklikleri
Erkek giyim modası son yıllarda oldukça çeşitlenmeye başladı. Hatta öyle ki bu çeşitliliği klasik giyim tarzında bile kendini gösteriyor. Spor kıyafetlere ise her yılın modasına göre yeni çizgiler ekleniyor.
Tasarım Bileklikler
Tasarım Bileklikler
Değerli taşlara yer verilen takılar özellikle bu taşların önemini bilen ve üzerinde taşımak isteyen kadınlar tarafından tercih ediliyor. Hatta öyle ki bu değerli taşlardan koleksiyon yapan ve bu taşlara herkesten farklı bir bakış açısı geliştiren kadınların sayısı da oldukça fazla.
Baş Harfli Bileklikler
Baş Harfli Bileklikler
Aksesuarlar gün geçtikçe çeşitlenerek artmaya devam ediyor. Önceleri kolyeler, yüzükler, bileklikler tek düze üretilirken artık kendi içlerinde de oldukça fazla kullanım alanına hitap eden modelleri mevcut.
Abidin