küpe - Blog

J Küpeler
J Küpeler
J küpeler son yılların en çok tercih edilen küpe modellerinden biridir. Birçok kişinin tercih ettiği bu model yapısı itibariyle kullanım kolaylığı sağlar. Gerek j küpenin ucuna eklenen sallantılı küçük sembollerle gerekse de küpenin kulağın ön yüzüne kondurulan simgelerle farklı zevklerin tercihlerine uyum sağlamaktadır.
Küpeler
Küpeler
Küpeler, geçmişten günümüze en çok kullanılan aksesuarlardan biridir. Türk kültüründe küpelerin önemli bir yeri olduğunun en önemli göstergesi ise uzun bir geçmişten bu yana ebeveynler tarafından çocukların kulaklarının daha ilk yaşlarda deldirilmeye başlanmasıdır.
Pırlanta Küpeler
Pırlanta Küpeler
Kadınlar tarafından küpe seçimi o günün modası ve kendi kişisel zevklerine göre belirlenmektedir. Fakat siz değer verdiğiniz bir hanımefendi için bir hediye seçmek istiyorsanız bu hanımefendinin burcunu bilmek hediye seçiminiz konusunda size yol gösterici olabilir.
Altın Küpeler
Altın Küpeler
Son dönemde en çok kullanılan aksesuarların başında şüphesiz ki altın küpe modelleri yer alıyor. Altın küpeler her tarza uyum sağlayan eşsiz aksesuarlar grubunda… Kulaktaki delim noktaları o kadar çeşitledi ki zaten küpelerin ön plana çıkmaması beklenemezdi.
Abidin Kuyumculuk Altın Küpeler
Abidin Kuyumculuk Altın Küpeler
Altın küpeler önceleri çoğunlukla sembolik anlamlar kullanılarak üretilmekteydi. Dahası küpelerde kullanılan sembollerin biçimlerinde bile hiçbir değişiklik yapılmadan satışa sunulmaktaydı. Hemen her kadının kulağında aynı küpeler görülebilmekteydi. Moda algısının gelişmesiyle bu tutku kendini kuyumcu sektörüne de iyiden yerleştirdi. Artık altın küpeler, modaya en uygun ve kendini sürekli yeniler nitelikte İzmir kuyumcu mağazalarında boy göstermektedir. Abidin Kuyumculuk altın küpeler üzerindeki tasarımsal çalışmalarıyla kendini diğer kuyumculardan ayırarak en yeni ve daha önce benzerine rastlanmayacak nitelikteki aksesuarlarını sizler için mağazalarında sergilemektedir.
Abidin