bilezik - Blog

Kelepçe Bilezikler
Kelepçe Bilezikler
Kelepçe bilezikler modası hiçbir dönemde geçmeyen, her dönemde kadınların ilgisini çekmeyi başaran yegane aksesuarların başında gelmektedir. Minimal ve gösterişli tarzlar için de her zevke uygun seçenekler sunarken her bir tasarımda muhteşem bir görünümün garantisini verir.
Cetaş Kelepçe Bilezikleri
Cetaş Kelepçe Bilezikleri
Cetaş kelepçe bilezikleri birbirinden farklı tasarımlarıyla son dönemde kadınların ilgi odağı. Son olarak lansmanını yaptığı koleksiyonda her kadının stiline uygun modeller de mevcut. Bu modellerde pastel renklere, nazar boncuğu ve kilit gibi simgelere de yer veriliyor.
14 Ayar Altın Kelepçe Bilezik Modelleri
14 Ayar Altın Kelepçe Bilezik Modelleri
Altın bir bilezik almak istediğinizde siz nelere dikkat ediyorsunuz? Kullanılan taşlar, bu taşların değeri, bilezikte kullanılan altın rengi, çağa uygun biçimde pastel renklere yer verilip verilmediği, sağlam oluşu ya da bileziğin gramajı… Altın bir bilezik satın almak istediğimizde kadınların satın alımını etkileyen birçok faktör bulunuyor.
Abidin Kuyumculuk Bilezikler
Abidin Kuyumculuk Bilezikler
Her döneme ışık tutan bileziklerin tarihi, antik çağlara dayanmaktadır. Bilezikler, ilk olarak taşlara şekil vererek bileklerdeki yerini alırken o dönem için de süs eşyası aynı zamanda da maddi varlığın bir göstergesi olarak kullanılmaktadır.
Abidin