Blog

Dorika Bileklikler
Dorika Bileklikler
Geleneksel tasarıma sahip aksesuarlar her ne kadar eski olarak değerlendirilse de bugün yeni tasarımda geleneksel takıların izlerini görmek mümkün. Hem kişilik özellikleri bakımından hem de geçmişe duyulan özlemle geleneksel ürünlerin kullanımı tercih edilebiliyor. Kimi tamamıyla bu tür aksesuarları tercih ediyor.
Erkek Altın Bileklikleri
Erkek Altın Bileklikleri
Her erkeğin aksesuar kullanmayı sevmediği bir kesin. Bazılarınınsa aksesuar anlayışı cüzdan ve kemerle sınırlı. Cep mendilleri, erkekler için üretilen şallar, teşbihler, takılar, kol düğmeleri; erkek aksesuarlarındaki çeşitliliği gösteriyor halbuki. Gün geçtikçe de çeşitlilik erkek giyim ve aksesuar modasına yönelik olarak artıyor.
Beyaz Erkek Bileklikleri
Beyaz Erkek Bileklikleri
Erkeklerin kullandığı aksesuarlar kadınlar için üretilen tasarımlara göre daha sade bir yapıda üretilmesiyle biliniyor. Erkekler için üretilen bu tür aksesuarlarda renk ve desenler oldukça minimum seviyede kullanılıyor.
Erkek Bileklikleri
Erkek Bileklikleri
Erkek giyim modası son yıllarda oldukça çeşitlenmeye başladı. Hatta öyle ki bu çeşitliliği klasik giyim tarzında bile kendini gösteriyor. Spor kıyafetlere ise her yılın modasına göre yeni çizgiler ekleniyor.
Tektaş Modelleri
Tektaş Modelleri
Kadınlar üzerinde yapılan bir akademik makaleye göre evlilik sürecinde adım olan tektaş ve alyanslar hakkındaki kadınların tutum ve davranışları incelenmiştir.
Erkek Tasarım Kolyeleri
Erkek Tasarım Kolyeleri
Kadın modası hızlı bir değişim içerisinde olsa da detaylı incelendiğinde son zamanlarda en hızlı değişimi gösteren erkek giyim modası ve güzellik standartları oldu.
Zarif Yüzük Modelleri
Zarif Yüzük Modelleri
Her kadın aksesuar kullanmayı sevmez fakat evliliklerle birlikte gelen yüzük kullanma alışkanlığı onları çeşitli diğer yüzük modellerini kullanmaya da yönlendirebiliyor.
Tasarım Bileklikler
Tasarım Bileklikler
Değerli taşlara yer verilen takılar özellikle bu taşların önemini bilen ve üzerinde taşımak isteyen kadınlar tarafından tercih ediliyor. Hatta öyle ki bu değerli taşlardan koleksiyon yapan ve bu taşlara herkesten farklı bir bakış açısı geliştiren kadınların sayısı da oldukça fazla.
Pırlanta Tektaşlar
Pırlanta Tektaşlar
Kadınlar için büyük öneme sahip pırlanta tektaşlar, hayattaki yeni bir dönemi değişim ve dönüşümü temsil ediyor. Kadınların tektaş yüzüklere anlam yüklemelerinin en önemli sebebi de bu diyebiliriz.
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta Bileklikler
Zarif hatları ve hatırda kalan parlaklığıyla pırlanta bileklik modelleri her dönemde zevkle kullanılan ve özel gecelerde dikkat çeken bir aksesuar olmuştur. Onu böylesine değerli kılan yalnızca gösterişi ve ışıltısı da değil üstelik.
Abidin