Blog

Altın Bileklikler
Altın Bileklikler
Altın bileklikler kadınların en çok tercih ettiği aksesuarlar arasındadır. Bileklikler farklı tasarımları, yapıları doğrultusunda kişisel zevklere göre satın alınmaktadır. Farklı taşların kullanıldığı, altının farklı bir biçimde diğer bir altın üzerinde yerini aldığı modeller konusunda tercih değişiklik gösterebilir.
 Kolyeler
Kolyeler
Kilit kolyeler, kuyumcu markalarının her yıl bir yenisini üreterek vitrinlerinde sergilediği, belirli bir kesimin yoğun ilgisini gören tasarımlardır. Bu kolyeler, gerek tasarımları gerekse de tasarımlar üzerinde kullanılan işlemeler veya renklerle muhteşem bir görünümün ortaya çıkmasına olanak tanır.
Kelepçe Bilezikler
Kelepçe Bilezikler
Kelepçe bilezikler modası hiçbir dönemde geçmeyen, her dönemde kadınların ilgisini çekmeyi başaran yegane aksesuarların başında gelmektedir. Minimal ve gösterişli tarzlar için de her zevke uygun seçenekler sunarken her bir tasarımda muhteşem bir görünümün garantisini verir.
J Küpeler
J Küpeler
J küpeler son yılların en çok tercih edilen küpe modellerinden biridir. Birçok kişinin tercih ettiği bu model yapısı itibariyle kullanım kolaylığı sağlar. Gerek j küpenin ucuna eklenen sallantılı küçük sembollerle gerekse de küpenin kulağın ön yüzüne kondurulan simgelerle farklı zevklerin tercihlerine uyum sağlamaktadır.
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta Bileklikler
Pırlanta bileklikler her dönemde kadınlar tarafından yoğun ilgi gören aksesuarların başında yer almaktadır. Aslına bakıldığında altın ya da diğer materyallerle işlenen her bileklik kadınlar için aksesuar modası doğrultusunda büyük ölçüde kullanılmaktadır.
Kalp ve Sonsuzluk Kolyeleri
Kalp ve Sonsuzluk Kolyeleri
Kuşkusuz ki her kolye kadınlar tarafından giyimi güçlendirmek, daha şık bir görünüme ulaşmak, kendini iyi hissetmek için kullanılır. Bazı kolyeler ise tamamıyla romantik ve anlam yüklü kolyeler olmasıyla anılır
Reina kolyeler
Reina kolyeler
Reina kolyeler, üzerinde değerli taşlar ve madenlerin bulunduğu kusursuz güzelliğe sahip tasarımlardır. Farklı renkleri, modelleri, pırlantanın farklı kesimleriyle mükemmel işçilikleri ortaya koymaktalardır. Her stile uyabilecek bu tasarımlar, genellikle minimal yapılarda tasarlanır.
Tria Küpeler
Tria Küpeler
Şık bir tasarıma sahip olan ve değerli bir mücevheri kullanmak isteyen hanımefendilerin seçimi olan tria tasarımlar, pırlanta kullanımının en görkemli olan örnekleridir. Tria tasarımlarda pırlanta özenle kesilerek tasarımda bu kesime hayat verilir.
Erkek Bileklikleri
Erkek Bileklikleri
Modaya uygun olarak son yıllarda olağanüstü bir değer kazanan erkek bileklikleri model anlamında oldukça çeşitlilik kazanmıştır. Değerli taşlardan ortaya çıkan bileklikler son on yılda oldukça ilgi çekerken bu bileklik modelleri genellikle saatlerin yanında kullanılmış, bu bilekliklerin iri taşlardan oluşanları ise zamanla yerini daha küçük boncuklara bırakmıştır.
Tasarım Bileklikler
Tasarım Bileklikler
Tasarım bileklikler, adı gibi özel eğitimler sonucunda takı tasarımcıları sonucunda ortaya çıkarılmış, o günün modasını takip eden ve aksesuar modasına yeni bir soluk getirecek mücevherlerdir. Popüler olan bu mücevher trendi evrensel çapta büyük markalar tarafından üretilmektedir.
Abidin