Blog

Abidin Kuyumculuk İtalyan Küpeler
Abidin Kuyumculuk İtalyan Küpeler
Abidin Kuyumculuk mağazalarından, altın İtalyan küpeler grubundan top şeklinde klipse sabitlenmiş modellerine göz gezdirebilirsiniz.
Abidin Kuyumculuk Liralı Küpeler
Abidin Kuyumculuk Liralı Küpeler
Öncelerde dikkat çekmeyen ve oldukça yöresel bir tasarımı anımsatan liralı küpeler üzerinde yapılan çalışmalar sayesinde bir önceki nesillerinin oldukça önüne geçerek modern tasarımlar olarak yeniden karşımıza çıkmıştır.
Abidin Kuyumculuk Harf Küpeler
Abidin Kuyumculuk Harf Küpeler
Abidin Kuyumculuk harf küpeler üzerinde yaptığı tasarımsal çalışmalarla bu küpelerin en farklı çeşitlerini ve her stil sahibi kadının tercih edebileceği modelleri mağazalarında beğeniye sunmaktadır. Harf küpe modelleri arasından seçim yaparak, sevdiklerinizin baş harfini taşıyabilecek ve aksesuar seçiminizle görünümünüze hareketlik katabileceksiniz.
Abidin Kuyumculuk Pandora Küpeler
Abidin Kuyumculuk Pandora Küpeler
Pandora küpeleri birbirinden ayıran en önemli özellik her uç ve eklentilerinin farklı olarak üretilerek farklı küpe modellerinde bu uç ve eklentilere yer verilmesidir. En çok da günlük kullanım için tercih edilen pandora küpeler günlük her stile kolaylıkla uyum sağlayabilmektedir.
Abidin Kuyumculuk Sallantılı Küpeler
Abidin Kuyumculuk Sallantılı Küpeler
En yeni formlarıyla üretilen sallantılı küpeler, hem günlük hem özel dış mekanlara uygun formda üretilen yapılarıyla eşi benzeri olmayan her kadının takıları arasında yerini alan eşsiz parçalardır. Eğer bir küpeyi çok severek alacak ve uzun ömür vadetmesini istiyorsanız bu küpeyi mutlaka altın olarak üretilmiş şekliyle tercih etmelisiniz.
Abidin Kuyumculuk Fantazi Küpeler
Abidin Kuyumculuk Fantazi Küpeler
Kıyafet seçimlerinizi farklılaştırma noktasında seçiminiz şüphesiz fantezi küpeler kullanımından yana olmalıdır. Abidin Kuyumculuk tasarımcılarının birçok çeşit üzerinde çalıştığı fantezi küpeler şıklık yarışında sizi her daim bir adım öne çıkaracaktır.
Abidin Kuyumculuk Zincirli Küpeler
Abidin Kuyumculuk Zincirli Küpeler
İzmir kuyumcu mağazalarında her ne kadar az da üretilse zincirli küpeler her kadının takıları arasında en az bir tane de olsa bulunan bazı giyim tarzlarında olmazsa olmaz aksesuarlar arasında yerini almıştır. Tasarımı bittikten sonra ortaya çıkan benzersiz formlarıyla sade kıyafet seçimlerinizle eşleştirdiğinizde göz alıcı bir etki yaratarak farklılığınızı yansıtmanıza büyük çoğunlukta katkı sağlayacaktır.
Abidin Kuyumculuk Göz Küpeler
Abidin Kuyumculuk Göz Küpeler
Göz küpeler de, nazar boncuğu sembolünü taşımasıyla sizi her daim kötü etkilerden koruyacaktır. Kuyumcu mağazalarından göz küpeler arasında yapacağınız seçimlerle bu sembolün renklerinden gelen hoş duruşu üzerinde taşımak isteyen ya da iyi niyete sahip olmayan bakışlardan sevdiğiniz kişiyi koruma düşüncesiyle küçük tatlı bir notla hediye ederek bu kişiyi mutlu edebilirsiniz. İzmir kuyumcu mağazalarında çeşitli tasarımlarla ortaya çıkan göz küpeler düşünce yapısına yerleşen bu yönleriyle sizi ve sevdiklerinizi oldukça mutlu edecektir. Abidin Kuyumculuk’ un sektöre imza atan en güncel formlarına mağazalarından ulaşabilir, zevkinize uygun seçimler yapabilirsiniz.
Abidin Kuyumculuk Vidalı Küpeler
Abidin Kuyumculuk Vidalı Küpeler
Yıldız, yonca, göz, kuzey yıldızı, kalp, kelebek gibi birçok farklı çeşit kullanılarak her biriyle ayrı zevklere hitap etmektedir. Aynı şekilde vidalı küpelerin nokta şeklinde üretilen özellikle kıkırdakta kullanılan çeşitleri de üretilmektedir. Yalnızca kıkırdakla sınırlandırılamayacak olan nokta şeklindeki vidalı küpeler çoklu küpe kullanımları için sadeliği elden bırakmamanıza yardımcı olmaktadır. Eğer vidalı küpelerde kullanılan sembollerden sizi yansıttığına inandığınız bir sembol kullanıldıysa bu tasarımı kendinizle bütünleştirerek günlük kullanımda istikrarı sağlayabilirsiniz. Bu küpeyi devamlı kullanmanız durumunda zamanla sizinle bütünleşecek her daim rahatlıkla kullanabilmenizi sağlayacaktır. İzmir kuyumcu mağazalarında vidalı küpe çeşitleri arasından binlerce çeşit bulabilir hatta bir süre sonra birçok çeşit arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Küpenizi almadan önce güvenilir ve çevrenizde adı tanınmış olan kuyumcu markalarını tercih ederek en doğru seçimleri buradan yapabilirsiniz. Abidin Kuyumculuk çevresinde kazandığı saygınlıkla mücevherlerini en güvenilir biçimde mağazalarında sizlere sunmaktadır.
Abidin Kuyumculuk Altın Küpeler
Abidin Kuyumculuk Altın Küpeler
Altın küpeler önceleri çoğunlukla sembolik anlamlar kullanılarak üretilmekteydi. Dahası küpelerde kullanılan sembollerin biçimlerinde bile hiçbir değişiklik yapılmadan satışa sunulmaktaydı. Hemen her kadının kulağında aynı küpeler görülebilmekteydi. Moda algısının gelişmesiyle bu tutku kendini kuyumcu sektörüne de iyiden yerleştirdi. Artık altın küpeler, modaya en uygun ve kendini sürekli yeniler nitelikte İzmir kuyumcu mağazalarında boy göstermektedir. Abidin Kuyumculuk altın küpeler üzerindeki tasarımsal çalışmalarıyla kendini diğer kuyumculardan ayırarak en yeni ve daha önce benzerine rastlanmayacak nitelikteki aksesuarlarını sizler için mağazalarında sergilemektedir.
Abidin