Blog

Plaka Kolyeler
Plaka Kolyeler
Plaka Kolyeler, her dönem tercih edilmekte olan kişilere özel olarak tasarlanabilen kolye modellerinden biridir. Plaka kolyeler, altın yonca kolye, altın hayat çiçeği kolye, altın taşlı kolye, taşlı altın kolye, antik altın kolye olarak Abidin Kuyumculuk web sitesinde yer almaktadır.
Madalyon Kolyeler
Madalyon Kolyeler
Madalyon Kolyeler, farklı dönemlerde yaşamış önemli kişilerden ilham alınarak tasarımları gerçekleştirilmiş olan ve günümüzde son derece popüler olan takılardan biridir. Madalyon kolyeler, antik çağları, eski dönemleri ve değerli kişileri yansıtabilmek amacıyla takılmış olduklarından günümüzde merak uyandıran en yaygın trendlerdendir.
Kar Tanesi Kolyeler
Kar Tanesi Kolyeler
Kar Tanesi Kolyeler, son yılların en gözde takılarından biridir. Kar tanesi kolyelerin esas olarak karşınızdaki kişinin size duyduğu sadakati yansıtmak amacıyla tercih edildikleri bilinmektedir. Tıpkı her kar tanesinin birbirinden farklı olması gibi size hediye edilen kar tanesi kolye de sizin ne kadar eşsiz ve zarif olduğunuzu tanımlar. Kar tanesi kolyelerin birbirlerinden farklı pek çok seçenek, tasarım, model ve boyutta üretimleri gerçekleştirilmektedir.
Kalp ve Sonsuzluk Kolyeleri
Kalp ve Sonsuzluk Kolyeleri
Kalp ve Sonsuzluk Kolyeleri, değer verdiğiniz kişilere alabileceğiniz, şık, içten ve zarif kolye modellerindendir. Kalp kolyeler, değer verdiğiniz birine sevginizi göstermenizi sağlayacak en güzel yollardan biridir.
İsimli Kolyeler
İsimli Kolyeler
İsimli Kolyeler, her dönem ilgi çekmiş ve talep edilmiş şık takılardan biridir. İsimli kolyeler, kişilere has olarak tasarlanıp üretilen ürünlerdendir. Farklı zevklere, stillere, yaşantılara hitap edebilmeleri için kişiselleştirilebilirler.
Harf Kolyeler
Harf Kolyeler
Harf Kolyeler, her dönem göz dolduran güzellikleriyle en gözde ürünlerden biri olarak yerlerini korumaktadır. Harf kolyeler, diğer pek çok takıda olduğu gibi özel bir kişiyi, özel bir günü veya anı çağrıştırmak ve hatırlamak amacıyla kullanılan takılardır.
Göz Kolyeler
Göz Kolyeler
Göz Kolyeler, son yıllarda hızlı bir şekilde popülerlik kazanmış, özellikle etnik ve bohem giyim tarzlarına çok yakışan, her türden kıyafetle kullanılabilecek uzun ömürlü ürünlerdir.
Abidin Kuyumculuk Örgü ve Örgülü Bilezikler
Abidin Kuyumculuk Örgü ve Örgülü Bilezikler
Örgü ve örgülü bilezikler incelendiğinde, tasarım açısından geleneksel tarzların kendini geliştirerek modaya uyum sağlamasıyla ortaya çıktığı görülmektedir. Yöresel modeller tamamıyla farklılaşmış, yeni dönem örgü ve örgülü bileziklere farklı yapılara sahip zincirler ve dorikalar eklenmiştir.
Abidin Kuyumculuk Altın Kolye Ucu
Abidin Kuyumculuk Altın Kolye Ucu
Abidin Kuyumculuk tasarladığı benzersiz kolye uçlarıyla, kolye ucundaki tasarımların modern büyüsünü arayış içindeki hanımefendilere sunmaktadır.
Abidin Kuyumculuk Şans Bileklikleri
Abidin Kuyumculuk Şans Bileklikleri
İzmir kuyumcu sektöründe çok çeşitlerine rastlayamayacağınız şans bilekliklerine İzmir’ in en güvenilir ve eşsiz mücevherleri üreten markalarından biri olan Abidin Kuyumculuk aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
Abidin