Blog

Çağla X Ema Koleksiyonu Modelleri
Çağla X Ema Koleksiyonu Modelleri
Çağla Şikel’ in karakteristik özelliklerinin tasarımlara yansıdığı Çağla X Ema Koleksiyonu’ nda bu koleksiyon için özel olarak hazırlanmış birbirinden farklı aksesuarlar şimdi Abidin Kuyumculuk'ta!
Çağla X Ema Koleksiyonu Abidin Kuyumculuk
Çağla X Ema Koleksiyonu Abidin Kuyumculuk
Çağla Şikel ve Ema Jewellery işbirliği ile hazırlanan koleksiyon birçok güzide çeşidin bir arada bulunduğu mücevher tasarımlarını bizlere şimdi Abidin Kuyumculuk mağazalarında! Enerjik bir görünüm yakalayabilmek için Çağla Şikel’ in takı eşleştirmelerindeki cesur, gösterişli ve minimal tasarımları bir arada kullanarak takı modasına özgün dokunuşlar eklemesinden esinlenen Ema Jewellery bu iş birliği sayesinde Çağla Şikel’ in takı seçimlerindeki kusursuz uyumu bizlere yansıtmayı amaçlamıştır.
Abidin Kuyumculuk Mineli Bilezikler
Abidin Kuyumculuk Mineli Bilezikler
İzmir kuyumcu mağazalarında kolaylıkla bulabileceğiniz mineli bilezikleri, mağazaları ziyaret etmeden önce kuyumcu web sitelerinden incelemeniz sizin mineli bilezikler hakkında oldukça fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır. Daha fazla ve kaliteli mineli bilezikleri hemen sipariş vermek ya da incelemek isterseniz Abidin Kuyumculuk web sitesi ve şubelerini ziyaret edebilirsiniz.
Abidin Kuyumculuk Baget Bilezikler
Abidin Kuyumculuk Baget Bilezikler
Baget bilezikler beyaz ve buğday tenli hanımefendilerin ten rengine daha kolay uyum sağlayacağı gibi, bu durum kişinin cildinin alt tonlarına göre de değişiklik gösterebilmektedir.
Abidin Kuyumculuk Cetaş Bilezikler
Abidin Kuyumculuk Cetaş Bilezikler
Her Cetaş bilezik modelini incelediğinizde stilinize ilham verecek parçaları bulmuş olacaksınız. Sıra dışı tasarımlarıyla girdiği her mekanda kendini gösteren Cetaş bilezikler, tarz sahibi kadınların tercihleri arasında ön sırada gelmektedir.
Abidin Kuyumculuk Pandora Bilezikler
Abidin Kuyumculuk Pandora Bilezikler
Pandora bilezikleri hediye etmek istediğinizde şüphesiz ki seçiminiz, estetik duruşa önem veren, şıkır şıkır giyimi kendine tarz edinen kadınlardan yana olmalıdır. Renkli ya da siyah- beyaz giyim stiliyle kolaylıkla kombin edilebilen bu bilezik modeli, sade kıyafetlerinizle eşleştirildiğinde de tarzınızı ön plana çıkaracaktır.
Abidin Kuyumculuk Göz Bilezikler
Abidin Kuyumculuk Göz Bilezikler
Göz bilezikler, her göze hitap etmesinden kaynaklı olarak toplumumuzda görüntüsüne bakarak batıl inanç olarak karşılanmamaktadır.
Abidin Kuyumculuk Kelepçe Bilezikler
Abidin Kuyumculuk Kelepçe Bilezikler
Genç hanımefendilerin vazgeçilmez tercihi kelepçe bilezikler, her kadının bileğinde taşımak isteyeceği eşi benzeri olmayan bir tarz sunmasıyla tanınmaktadır. Kelepçe bilezikler taşlar, çiçek motifi, yıldız ve farklı objelere kelepçe üzerinde ya da sallantılı şekilde tasarlanarak sıradanlaşmış bileziklerden kendini ayırmaktadır. Tek sıra düz bir halka olarak kullanılmasıyla da minimalizmin en sade halini bizlere sunmaktadır.
Abidin Kuyumculuk İsimli Bilezikler
Abidin Kuyumculuk İsimli Bilezikler
Kişiye özel olarak tasarlanan İsimli bilezikler, kelepçe görünümünde, bilezik üzerine, deri altın uçlu kayışlara tasarlanmasıyla bilinmektedir. Bu özellikleriyle her tarza hitap edebildiği gibi, ismin farklı yazı karakterleriyle yazılması, kişinin tarzına daha da çok hitap etmesini sağlayabilmektedir.
Abidin Kuyumculuk Liralı Bilezikler
Abidin Kuyumculuk Liralı Bilezikler
Son yılların en popüler aksesuarlarından biri olan liralı bilezikler, genellikle çeyrek altınların yan yana gelerek iki zincir arasına yerleştirilmesinden oluşmaktadır.
Abidin