pırlanta küpe izmir - Blog

Tria Küpeler
Tria Küpeler
İzmir kuyumcu mağazalarında farklı modellerine de yer veriyor. Fakat en çok tercih edilenleri bilhassa özel bir gün için hediye alınacaksa küpeler oluyor. Evlilik teklifini çoktan ettiniz ve farklı hediyelerle sevgilinizin ışığını ortaya çıkarmak istiyorsanız tria pırlanta küpeler tam size göre. Günümüzde günlük kullanıma da uygunlukları ile kulaktaki çoklu deliklerde harika bir görünümün ortaya çıkmasını sağlıyor. Siz de tria küpelere kısa sürede ulaşmak isterseniz Abidin Kuyumculuk web sitesini hemen ziyaret edebilirsiniz.
Abidin Kuyumculuk Baget Küpeler
Abidin Kuyumculuk Baget Küpeler
Seçtiğimiz kıyafeti giydikten sonra ise bu doğrultuda saç makyaj yapıyor son olarak da kıyafetimizi aksesuarlarla tamamlıyoruz. Yapıları sebebiyle kıyafetler aksesuarlara göre daha fazla ön planda oluyor. Yani aynı ortamda birkaç kere giydiğiniz kıyafete artık sizin de insanların da gözü alışmış oluyor. Fakat aksesuarlar daha küçük oldukları ve vücutta daha az yer kapladıkları için geri planda kalıyor. Bu sebeple daha uzun ömürlü olarak kullanabildiğimiz gibi takılarımızın enerjik ömrü daha uzun oluyor. Bu durum sıradan aksesuarlar için de bu şekilde fakat baget küpeler diğer takılara göre daha farklı bir tutum sergiliyor. Baget küpeler tasarımları itibariyle başlı başına dikkat çeken bir seçim olduğu için her zaman ön planda kalarak kendini göstermeyi başarıyor.
Baget Küpeler
Baget Küpeler
Giyimini küpeleriyle ön plana çıkarmak istedikleri zamanlarda saçının bir yanını kulak arkasına alarak, ensede topuz veya at kuyruğu modellerinde yapılan saçları tercih ediyorlar. Özellikle de bu kıyafetle baget küpeler kullanılacaksa! Baget küpelerin her biri özel tasarım yapılarına sahip olduğu için ön plana çıkmayı hakkediyor. Bu küpeler özel bir gecede kullanılacaksa hem kıyafetin hem de küpelerinizin kendini göstermesi yerinde bir karar olacaktır.
Abidin Kuyumculuk Pırlanta Küpe Fiyatları
Abidin Kuyumculuk Pırlanta Küpe Fiyatları
Pırlanta küpeler, üreticiler tarafından maliyeti düşürmek adına bu tür taşlardan elde edilebilmektedir. Güvendiğiniz bir İzmir kuyumcu markasından alışveriş yaparken pırlanta küpeler arasında fiyat değişkenliklerinin çok olduğunu göreceksiniz. Bunun sebebi bu pırlantalara biçilen değerdir. Dikkatli inceleme fırsatı bulursanız yüksek fiyatlı ve düşük fiyatlı küpelerin taşlarını incelemeniz; fiyatı yüksek olanın berraklığını görmenizi sağlayacaktır.
Abidin Kuyumculuk Pırlanta Küpeler
Abidin Kuyumculuk Pırlanta Küpeler
İzmir kuyumcu mağazalarında da ön plana çıkmaya başlayan bu modern dokunuşlara sahip pırlanta küpeler, mücevher modasına farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Vitrinlerde sergilenen desenleri, modelleri, koleksiyonları ile her kadının arzulayacağı bu tasarımlar duruşlarıyla nefes kesiyor.
Abidin