abidinkuyumculuk - Blog

Sevgiliye Hediyeler
Sevgiliye Hediyeler
Her kim olursa olsun Sevgililer Günü’ nü çok özel bir gün olarak düşünmese dahi bu özel günde kendini özel hissettirecek bir takım beklentiler içine girmektedir. Çünkü bu özel günde her çift birbirine özel vakit ayırmak için plan yapar ve bunu da sosyal mecralarda dostlarıyla paylaşır.
Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer Günü hediyesi olarak çiftler genellikle ya bu kişinin karakterine, stiline uygun hediyeler almaktan ya da son dönemin popüler olan ürünlerini almaktan yana. Aslında her iki durumda da hediyenin özenle seçilmesi önem taşıyor.
Her Aşk Jest'i Hak Eder
Her Aşk Jest'i Hak Eder
İzmir kuyumcu markaları her özel gün için tasarımlarını giderek geliştirmeye devam ediyor. Geliştirdikleri tasarımları ise mağazalarında satışa sunuyor. Giderek çeşitlenen mücevherler ise kadınlar tarafından oldukça ilgi görüyor.
Jest Diamond
Jest Diamond
Elmas, saf karbondan yapılmış bir mineraldir ve var olduğu bilinen en sert doğal maddedir. Aynı zamanda güzelliği, gücü ve nadirliği ile değer verilen en popüler değerli taştır.
Abidin Kuyumculuk Mağazaları
Abidin Kuyumculuk Mağazaları
Abidin Kuyumculuk, İzmir’ de 7 şubesiyle hizmet veren bir kuyumcu markasıdır. Altın satışlarıyla birlikte, Jest Diamond markası ile mağazalarında pırlanta satışını gerçekleştirmektedir.
Abidin Kuyumculuk Baget Küpeler
Abidin Kuyumculuk Baget Küpeler
Seçtiğimiz kıyafeti giydikten sonra ise bu doğrultuda saç makyaj yapıyor son olarak da kıyafetimizi aksesuarlarla tamamlıyoruz. Yapıları sebebiyle kıyafetler aksesuarlara göre daha fazla ön planda oluyor. Yani aynı ortamda birkaç kere giydiğiniz kıyafete artık sizin de insanların da gözü alışmış oluyor. Fakat aksesuarlar daha küçük oldukları ve vücutta daha az yer kapladıkları için geri planda kalıyor. Bu sebeple daha uzun ömürlü olarak kullanabildiğimiz gibi takılarımızın enerjik ömrü daha uzun oluyor. Bu durum sıradan aksesuarlar için de bu şekilde fakat baget küpeler diğer takılara göre daha farklı bir tutum sergiliyor. Baget küpeler tasarımları itibariyle başlı başına dikkat çeken bir seçim olduğu için her zaman ön planda kalarak kendini göstermeyi başarıyor.
Baget Küpeler
Baget Küpeler
Giyimini küpeleriyle ön plana çıkarmak istedikleri zamanlarda saçının bir yanını kulak arkasına alarak, ensede topuz veya at kuyruğu modellerinde yapılan saçları tercih ediyorlar. Özellikle de bu kıyafetle baget küpeler kullanılacaksa! Baget küpelerin her biri özel tasarım yapılarına sahip olduğu için ön plana çıkmayı hakkediyor. Bu küpeler özel bir gecede kullanılacaksa hem kıyafetin hem de küpelerinizin kendini göstermesi yerinde bir karar olacaktır.
Abidin Kuyumculuk Baget Kolyeler
Abidin Kuyumculuk Baget Kolyeler
Tasarımları ile diğer aksesuarlara göre kendini daha fazla ortaya çıkaran baget kolyeler, kuyumcu markalarının uzun uğraşları sonucunda ortaya çıkıyor. Mücevherler, her şehirde yörenin bugüne kadar gelen geleneksel tasarımlarına göre farklı yapılarda üretilirken büyük şehirlerde üretilen tasarımlar, dünyaca ünlü tasarımcıların çalıştığı eserlerden feyz alıyor.
Baget Kolyeler
Baget Kolyeler
İzmir kuyumcu markaları atölyelerinde baget kolyeler tasarlarken kadın stillerini göz önünde bulunduruyor. Baget kolyeler tarzlarınıza göre gruplara ayrılarak tasarım sürecine giriyor. Maskülen bir kadın için pırlantalar deri baget kolyeler üzerine işlenirken, zarif ve şık olmayı seçen kadınlar için mücevherlerde tamamıyla ışıltı yansıtılıyor.
Abidin Kuyumculuk Baget Bileklikler
Abidin Kuyumculuk Baget Bileklikler
Abidin Kuyumculuk, kadınların gücünden ilham aldığı baget bileklikler ve diğer tasarımlarını zevk sahibi hanımefendilerle mağazaları ve web sitesinde bir araya getiriyor. Siz yeter ki içinizdeki gücü keşfedin ve onu hiç bırakmayın diye!
Abidin