pırlanta yüzük modelleri - Blog

Tasarım Pırlanta Yüzükler
Tasarım Pırlanta Yüzükler
Jest Diamond mağazalarında satışa sunulan tüm tasarım pırlanta yüzükler, ayrı bir hayal dünyasını yansıtıyor. Bir kelimeyle anlatılamayacak eşsiz güzellikteki bu tasarım pırlanta yüzükler kendine has zevklere sahip olan hanımefendiler tarafından tercih ediliyor. İzmir kuyumcu mağazaları yine benzer şekilde kategorilendiremediği belirli bir grup oluşturarak bu yüzüklerini tasarım pırlanta yüzükler adı altında satışa sunabiliyor. Bu yüzükler tektaş, beştaş, baget gibi modellerden yine ayrılıyor ve hediye amaçlı bir seçim yapmak isteyenler için kuyumcu vitrinlerinde satışa sunuluyor. Eğer özel zevklere sahip bir hanımefendiyle birlikteyseniz bu hanımefendiye özel bir hediye almanız kaçınılmaz olacaktır. Hem marka anlamında hem de iyi tasarımlarıyla Jest Diamond mağazalarını ziyaret edebilir web sayfası üzerinden siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz.
Abidin Kuyumculuk Pırlanta Yüzük Modelleri
Abidin Kuyumculuk Pırlanta Yüzük Modelleri
Pırlanta yüzük alışverişi yapmak isteyen hanımefendiler genellikle önceden modelleri inceleyebilmek için internet üzerinden araştırma yapmaktadır. Bu sayede hem yeni modeller hem de fiyat aralığı hakkında fikir sahibi olmaktalardır. Bilhassa seçkin kuyumcu markaları tarafından öne çıkarılan bu yüzüklerde fiyat skalasının bir sınırı bulunmuyor. Yüzüğe eklenen her madene veya minerale göre fiyat etkilenebiliyor. Özellikle pırlantanın karatına ve kullanılan diğer minerallere göre fiyatlar belirlenirken bir diğer etkileyen ise yüzükte kullanılan altın miktarıdır. Bundan farklı olarak, elbette ki yüzüğün fiyatını tasarımcı da belirlemektedir. Ünlü mücevher tasarımcıları en farklı ve çarpıcı tasarımları ortaya çıkardıkları için bu kişilerin yaratımları yüzüğün değerini etkilemektedir. Ünlü bir tasarımcının yüzüğünü elde taşımanın farkı da kadınları özel hissettirmektedir.
Abidin Kuyumculuk Pırlanta Yüzükler
Abidin Kuyumculuk Pırlanta Yüzükler
Pırlanta yüzük deyince ilk başta hemen herkesin aklına tektaş pırlantalar gelmektedir. İnce formda üretilen pırlanta yüzükler her türden el yapısını zarif bir görünüme kavuşturabilmektedir. Kalın formda üretilenler ise tasarımlarına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Kalın taşların eklendiği yüzüğün halka kısmını oluşturan bölümü ince bir yapıda üretildiyse yine eli zarif bir forma kavuşturabilmektedir. Elbette ki pırlantaların kesimleri de o eldeki duruşu belirlemektedir. Uzman tasarımcılara göre büyük ve istenen formda kesilmeyen pırlantalar halka üzerine yerleştirilmişse bu yüzüğün eldeki duruşunu kötü etkileyebilmektedir. Büyük taşların detayları daha fazla görülebildiği için kesimi küçük taşlara oranla daha çok önem taşımaktadır.
Abidin